Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csodálatos nap áll ön előtt: kaphatott egy bókot, gesztust, jó hírt, ölelést, valamit, aminek az emléke egész napján elkíséri. Munkatársai is kedvesek, a főnöke, meg mintha ott se lenne.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon inkább kerülje a vitatkozást. Nem biztos, hogy mindenki megérti az érveit. Valahogy nem sikerül igazán tisztán és szabatosan megfogalmaznia a gondolatait. Várjon pár napot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Rengeteg lehetőséget kínál a mai nap. Önön múlik, hogy tud-e élni vele. Ha félreteszi kishitűségét, és végre kiáll a tervei mellett, akkor meglepődhet, hogy nem is talál oly sok ellenzőre. Bátorság!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ellenségei lesben állnak, de ez nem kell, hogy elriassza önt a lépésektől, amiket meg akart tenni. Különösen akkor, ha nincs is más lehetősége. Lehet, hogy senki nem érti meg pillanatnyilag. De ez nem mindig lesz így.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerelemre és kalandra áhítozik a mai napon, és minden lehetősége meg van rá, hogy elérje, amit akar. Csak adjon jeleket a kiszemelt személynek bátran, valószínűleg már ő is régóta vágyik önre. Most még egy kicsit rámenős is lehet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy mai találkozás meghatározhatja sorsát hosszú időre. Lehet, hogy az elkövetkezőkben ez több tevékenységet, lótás-futást, levelezést jelent önnek. Ha így is van, örüljön neki. A hírnevét alapozhatja meg most.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Romantikus nap áll ön előtt. Keljen korán, nehogy a felhalmozódott munka és gondok miatt ne jusson el egy programra, randevúra, meghívásra. Arra meg ne is gondoljon, hogy lemondja, vagy elhalassza…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne feledje, hogy mindig is bízhat a megérzéseiben, de különösen igaz ez a mai napon. Van valaki, aki eddig sem volt nagyon szimpatikus önnek, de ma rászolgál a gyanakvására. Igaza van, legyen vele óvatos!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön igazán melegszívű ember, mégis gyakran nyűgös, ingerült. Különösen az utóbbi időben. Gondolkozzon el, talán túl sok terhet vállalt magára. A szerencse kegyeli önt, de ki is kell használnia a lehetőségeket. Segítsége volna rá!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma inkább kerülnie kellene a szokatlan helyzeteket. Inkább ne vágjon bele új dologba, és a régieket is a régi módszerekkel végezze. Jónak látszó ajánlatot is kaphat, de a valóság közel sem olyan rózsás. Legyen óvatos!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, összecsaptak a feje felett a hullámok, már nem bírja azt a fizikai, érzelmi és lelki megterhelést, amit a családja és a munkája önre rótt. Ha így is van, még ne mondjon fel. Inkább üljön le a barátaival.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön szereti irányítani a helyzeteket. De igazából az sincs mindig ellenére, ha a sorsa sodorja. Ma valahogy a kettő között kellene megtalálni az egyensúlyt. Adjon esélyt a társának is az önkifejezésre, nem fogja megbánni!