Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Már megint tele van a naptára teendőkkel, nincs egy szabad perce, és épp arra a feladatra jut majd a legkevesebb idő és figyelem, aminek a határideje már nagyon közel van. Szerencsére ma még átadhat a feladataiból valamelyik kollégájának. Pletykába keveredik, és a partnere előtt nem győz majd magyarázkodni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kiváló ötletet kap egyik barátjától egy hosszabb beszélgetés során. Bár az ötlet távol áll az eredeti elképzelésétől, azért nem árt fontolóra venni. Egy laikus más szemmel látja a dolgokat, mint ön, aki könnyen átsiklik már az ismert részletek fölött.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jó volna, ha mindenben a jót keresné, és derűs gondolatokkal bástyázná körül magát. Könnyen elmegy még a nagy lehetőségek mellett is, mert nincs kedve másokkal együttműködni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az események meglehetősen gyorsan és kiszámíthatatlanul követik egymást. Azokra a dolgokra mondjon nemet, ahol már előre látszik, hogy kétes a győzelem esélye. Nagy kár volna, ha a váratlan történések eltérítenék az eredeti elképzeléseitől, programjától.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A véletlen a kezére játszik, mert olyan dolgok derülnek ki, amikről eddig nem sok tudomása volt. Így viszont könnyen válthat taktikát, és ha ügyesen keveri a kártyákat, nagyszerű eredményt érhet el.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap elmélkedésre, meditálásra, szellemi tevékenységre kifejezetten alkalmas lenne. Itt az idő, hogy felülvizsgálja a korábban meghozott terveit, és gondolja újra a kötelezettségeit, ígéreteit, a magánéletben is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár mindig vágyott valami nagyobb feladatra, most, hogy megkapta, nem örül neki. A rutin unalmas ugyan, de biztonságos. Ráadásul az is zavarja, hogy árgus szemekkel figyelik az irigyei, vajon mikor követ el hibát. Higgyen magában, menni fog!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A kollégáival nehezen jön ki, és a főnökei is nagyon kritikusak, mindenbe belekötnek, de valószínűleg nem alaptalanul. A munka ugyanis nem nagyon köti le. A szerelem már annál inkább, talán éppen a munkahelyén…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Izgalmas időszak következik, amikor arra sem lesz ideje, hogy végiggondolja, mi is történik, annyira magával ragadják az események. Még nem tudja megfogalmazni önmagának se, hogy mit szeretne, csak azt érzi, hogy valami mást, mint ami eddig volt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ott arat győzelmet, ahol a legkevésbé számít rá. Ráadásul most végre megszabadulhat abból a taposómalomból, amiből már úgy is elege volt. Viszont a régebben vállalt kötelezettségeiről nehogy megfeledkezzen!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Máskor gondolkodás nélkül belemegy minden flörtbe, most zavarba jön már egy kedves kis bóktól is. Igaz, épp attól érkezik a dicséret, akitől eddig hiába várta. Meglepetésében még a randit is elszalasztja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A jelek szerint másoktól vár megoldást egy nagyon is személyes ügyben. Mivel a saját terve meglehetősen bizonytalan alapokra épült, érdemes volna újragondolni az egészet.