Ne legyen rest a Bak, a halogatás sokba kerülhet





Ideje lenne utánajárnod a lehetőségeidnek. Van valami megoldás, egészen közel, de csak akkor veszed észre, ha keresed is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nyugodjon meg: amitől tartott, az egyelőre nem fog bekövetkezni. Persze ez nem jelenti azt, hogy továbbra is mehet minden a régi kerékvágásban. De ha most elkezd dolgozni a megoldáson, akkor jóra fordul minden.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha azt akarja, hogy a helyzetét valóban tisztán lássa, akkor fel kellene hagynia bizonyos önámítással. Ami eddig megoldás volt, most már nem az. Állítson fel egy fontossági sorrendet gondjai megoldásához! Rendezze párkapcsolatát!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Amit a múlt héten elhalasztott megoldani, azt ma végképp nem halogathatja tovább. Ha még ma is kitér a megoldás elől, akkor az nemcsak bosszúsággal, de akár anyagi veszteséggel is járhat az ön számára. Ezt pedig nem bocsátaná meg magának.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Hold átlép az Ikrekbe. Legyen kicsit mértékletesebb a költekezésben. Ha eddig sikerült valahogy helyrebillentenie a családi költségvetést, akkor azért, ha nem, akkor viszont még inkább megszorításokat kell tennie.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz helyzetbe kerülhetett, amire nem volt igazán felkészülve. A nehézséget csak egy módon kerülheti ki: ha elébe megy. Ha önkéntesen vesz magára terhet, vagy belevág valamilyen nagyobb lélegzetű munkába, jóra fordíthatja a rosszat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a Hold az Ikrek jegyébe lép. Ha egyedül van, ma megismerkedhet valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint ön. Ez azonban ne riassza vissza. A változatosság üdítő lehet mindkettejük számára. És még több is ennél.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bizonytalansága rossz irányba terelheti az új, vagy régi kapcsolatát. Adjon végre határozottan hangot az elképzeléseinek, és képviselje az érdekeit, igényeit. A jegy szülötte csak egyenrangú kapcsolatban lehet boldog, fontos, hogy ezt el is érje!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha csak egy kicsivel több időt szánna a kedvesére, a kapcsolatuk újra kivirágozhatna. Ha azonban folyton a nemeket keresi az igenek helyett, akkor ne csodálkozzon, ha tényleg csak a problémákkal fog találkozni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az Ikrek jegyébe lép. A csillagok intő jeleket küldenek ön felé: ideje lenne végre komolyan vennie magát. Ha van valamilyen tehetsége, amit eddig nem gyakorolt, akkor most válaszút elé kerülhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Már régóta halogat egy jogi, vagy ingatlannal kapcsolatos ügyletet. A halogatás nem tesz jót, ideje lenne utánajárnia a lehetőségeinek. Van valami megoldás, egészen közel, de csak akkor veszi észre, ha keresi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy igazán peches esettel indulhat a napja. De minden botlás csak jelzés: valamit másként kellene csinálnia. Talánha egy véletlen botlás miatt megáll egy kicsit, rá is döbben, hogy min kellene változtatnia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki.





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás