Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nyugodjon meg: amitől tartott, az egyelőre nem fog bekövetkezni. Persze ez nem jelenti azt, hogy továbbra is mehet minden a régi kerékvágásban. De ha most elkezd dolgozni a megoldáson, akkor jóra fordul minden.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha azt akarja, hogy a helyzetét valóban tisztán lássa, akkor fel kellene hagynia bizonyos önámítással. Ami eddig megoldás volt, most már nem az. Állítson fel egy fontossági sorrendet gondjai megoldásához! Rendezze párkapcsolatát!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Amit a múlt héten elhalasztott megoldani, azt ma végképp nem halogathatja tovább. Ha még ma is kitér a megoldás elől, akkor az nemcsak bosszúsággal, de akár anyagi veszteséggel is járhat az ön számára. Ezt pedig nem bocsátaná meg magának.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Hold átlép az Ikrekbe. Legyen kicsit mértékletesebb a költekezésben. Ha eddig sikerült valahogy helyrebillentenie a családi költségvetést, akkor azért, ha nem, akkor viszont még inkább megszorításokat kell tennie.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz helyzetbe kerülhetett, amire nem volt igazán felkészülve. A nehézséget csak egy módon kerülheti ki: ha elébe megy. Ha önkéntesen vesz magára terhet, vagy belevág valamilyen nagyobb lélegzetű munkába, jóra fordíthatja a rosszat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a Hold az Ikrek jegyébe lép. Ha egyedül van, ma megismerkedhet valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint ön. Ez azonban ne riassza vissza. A változatosság üdítő lehet mindkettejük számára. És még több is ennél.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bizonytalansága rossz irányba terelheti az új, vagy régi kapcsolatát. Adjon végre határozottan hangot az elképzeléseinek, és képviselje az érdekeit, igényeit. A jegy szülötte csak egyenrangú kapcsolatban lehet boldog, fontos, hogy ezt el is érje!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha csak egy kicsivel több időt szánna a kedvesére, a kapcsolatuk újra kivirágozhatna. Ha azonban folyton a nemeket keresi az igenek helyett, akkor ne csodálkozzon, ha tényleg csak a problémákkal fog találkozni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az Ikrek jegyébe lép. A csillagok intő jeleket küldenek ön felé: ideje lenne végre komolyan vennie magát. Ha van valamilyen tehetsége, amit eddig nem gyakorolt, akkor most válaszút elé kerülhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Már régóta halogat egy jogi, vagy ingatlannal kapcsolatos ügyletet. A halogatás nem tesz jót, ideje lenne utánajárnia a lehetőségeinek. Van valami megoldás, egészen közel, de csak akkor veszi észre, ha keresi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy igazán peches esettel indulhat a napja. De minden botlás csak jelzés: valamit másként kellene csinálnia. Talánha egy véletlen botlás miatt megáll egy kicsit, rá is döbben, hogy min kellene változtatnia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki.