A Nyilasnál beüthet a szerelem a héten!





Boldog időszak jöhet a Nyilas életében, főleg akkor, ha a napokban sikerül végre szóba elegyednie azzal, akivel már hetek óta csak figyelik egymást.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.13.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A szerelmes Kosnak nem lesz más választása, mint megteszi az első, határozott lépéseket a céljai elérése érdekében. Ha nem csak egy álomvilágban szeretnél élni, ahol csupán elképzeled, hogy mi is történhetne veletek, akkor légy bátor, mutasd meg az érzéseidet!

Bika

IV. 21.–V. 20.

A héten készülj fel a meglepetésekre! Legalábbis, ami a szerelmi életedet illeti! Ha partner keresésben vagy éppen, akkor a rég vágyott személy olyan lépéseket tehet feléd, amelyekre nem számítottál. Ha örülsz a közeledésének, viszonozd örömmel, lelkesedéssel!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Megzavarhatják a romantikus terveidet a szürke hétköznapok. Bár szerettél volna sok időt tölteni a kedveseddel, most a saját hibádon kívül ez nem igazán fog sikerülni. De emiatt nem érdemes elkeseredni! Lesz idő bőven arra, hogy jól érezzétek magatokat együtt.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Beszélj kedveseddel a jövőről! Igazából most nem esküvőre vagy gyermekvállalásra kell gondolni, elég csak egy jó kis hétvége megtervezése is, mert az is az összetartozás érzését erősíti majd mindkettőtökben. Mi lehet hát jobb, mint egy közös cél felé haladni?

Fotó: Shutterstock

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Figyelj egy kicsit a környezetedre! Valaki túlságosan aggodalmaskodik miattad, ám ez nem csak a gondoskodás, hanem a szerelem jele is lehet. Ha nem szeretnéd viszonozni az illető érzéseit, akkor finoman utasítsd el a közeledését. Kedvesen is lehet ezt!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Furcsa érzés kerít hatalmába, valaki ugyanis megpróbál a kedvesed közelébe férkőzni! Az új versenytársnak pedig nem nagyon örülsz! Ez teljesen érthető! De azért gondolkozz, mielőtt lépsz, nehogy félreértsd mások jelzéseit és kellemetlen helyzetbe kerülj!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Jól esik mostanában a flörtölés, élvezed, ahogyan az ujjad köré tudnál csavarni embereket, ám jobb lesz az óvatosság! A kedvesed érzékeli ezeket a kis „kiugrási kísérleteket”, és nem igazán díjazza ezt a viselkedést. Ha tehát nem akarsz komolyabb összetűzést, jobb, ha lenyugtatod a vadászt magadban!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Mesterien játszol mások érzelmeivel. Ha úgy akarod, sok mindenkit az irányításod alá vonhatsz, ám ezzel vigyázz! Nehogy megégesd magad a nagy önbizalmaddal, mert rosszul is elsülhet a játszmád! Fogd vissza a győzedelmi kedvedet!

Fotó: Shutterstock

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ha a szemezés sportág lenne, te lehetnél a világbajnoka! Nagyon megy neked a flörtölés és ezt jól tudod! Szóval, ha a napokban sikerül végre szóba elegyedned azzal, akivel már hetek óta nézitek csak egymást, beüthet a szerelem!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Elméletben már nagyon megy neked, hogy hogyan is szólítanád meg azt a valakit, aki régóta érdekel, de tettekben ez sajnos nem nyilvánul meg. Légy hát bátor! Tegyél lépéseket: egy szélesebb mosoly, egy köszönés sokat lendíthet az ügyön! Szedd össze magad!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Kellemes napok várnak a Vízöntőre és a kedvesére! A csillagok remek kikapcsolódási lehetőséget ígérnek kettőtöknek! Ha utazni szeretnétek, most tegyétek meg! Fergeteges kikapcsolódás vár rátok, sok ismeretség és kitűnő vacsorák! Tele romantikával...

Halak

II. 20.–III. 20.

Üljetek le és beszéljétek át a pénzügyi dolgaitokat. Bár eddig nem láttatok rá esélyt, most mégis úgy tűnik, hogy maradt pénzetek egy kis kikapcsolódásra! Érdemes lesz beruházni a közös pihenésre, hiszen a jó élmények segítenek együtt maradni.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás