A Bulk boltjaiban nagy kiszerelésben és megfizethető áron, egy helyen juthatunk hozzá az aszalványoktól kezdve a legkülönfélébb olajokon, növényi zsírokon, alternatív liszteken, különféle tésztákon át a vegán, a gluténmentes és tejmentes táplálkozás minden alapanyagához. A húshelyettesítő készítmények, gyógyteák és táplálékkiegészítők között finomabbnál finomabb megoldásokat kínálnak a tudatos étkezéshez.

Egy helyen minden, ami mentes és egészséges Fotó: Metropol/Fodor Erika

A Bulkban a nem vegánok is megtalálják számításukat: aki szívesen fogyaszt tápióka- vagy chiapudingot aszalt gyümölcsökkel ízesítve, vagy húsevő létére is szereti az étrendjébe időről időre beiktatni a növényi alapú táplálkozást, itt ötleteket kaphat és mindjárt meg is veheti a hozzávalókat. A vásárlókat hűségpontokkal jutalmazzák.

Alternatív élelmiszerek Fotó: Metropol/Fodor Erika

A https://www.bulkshop.hu/ oldalon rendelésre is van lehetőség, felhívják a figyelmet az akciós termékekre és aktuális ajánlatokra. Itt közel 500 recepthez, videóhoz is hozzájuthatunk a vegán és gluténmentes torták, tészták, tortillák és chipsek, saláták, sós sütemények, pizzák, pudingok, vegán sajtok, palacsinták, piték, levesek, köretek, krémek, vegán kolbászok, kekszek, kenyerek, főételek, vegán fasírtok, fánkok, édességek és desszertek kategóriákban.

A Bulkban nem csak a vegánok találják meg, amit keresnek Fotó: Metropol/Fodor Erika

Üzletek

1133 Bp., PANNÓNIA u. 76., Tel: 20 / 619 5720

1094 Bp., TŰZOLTÓ u. 5., Tel: 20 / 619 5811

Nyitvatartás: H–P 9.30–19-ig, Szombaton 9.30–16-ig

info@bulkshop.hu