Záboji Rita német típusú kenyércsodáinak titka a jó recept és a minőségi alapanyagok mellett az, hogy benne van a „szíve-lelke” is.

Záboji Rita (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

– Maradok kézműves minipékség, így tudom garantálni azt a minőséget, amit tőlem megszoktak és elvárnak. Mindenki személyesen rendelheti meg az általa kiválasztott kenyérfajtát, amit én sütök, és ha egy mód van rá, személyesen tőlem is vehetik át a friss kenyeret, mert az is fontos – tudtuk meg Ritától, aki kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használ, a biogabonát ökotermelőktől szerzi be, és nem használ semmilyen mesterséges segéd- vagy adalékanyagot.

Kézzel őrölt gabonából készül a kenyér (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

A Kenyérmanufaktúrában rendelhető kenyerek között a cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők és gluténérzékenyek is találhatnak olyat, amit fogyaszthatnak – méghozzá extra élvezeti értékkel.

Az aktuális kínálat a rendelési nap előtt érhető el (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

Aki szeretné megkóstolni Záboji Rita kenyereit, itt megtalál minden szükséges információt: https://www.facebook.com/Kenyermanufaktura