RETRO RÁDIÓ

Egészséges falatkák a családnak és barátoknak? Így csináld!





A Four Bites – Food Benefits (FB) ételei egy Móricz Zsigmond körtéri konyhaműhelyben készülnek, és az interneten keresztül rendeléssel hozzáférhetők bárki számára, aki a finomság mellett az egészségre is voksol az étkezésben.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2021.10.16.
isteni recept

Az FB falatkái azok számára tökéletesek, akik egy családi partira, baráti vagy céges összejövetelre nem hagyományos szendvicskombót kínálnának, hanem látványra is vonzó, színes, változatos, mindemellett egészséges falatkákra vágynak, ízléses és gusztusos tálalásban. Az FB csapata friss alapanyagokból dolgozik, fontos számukra a megrendelőikkel való párbeszéd, és az, hogy fenntartható és felelős konyhát vezetve értéket közvetítsenek.

Csirkés minihamburger (Fotó: Metropol/MK)
Céklás hunusztekercs (Fotó: Metropol/MK)

„Családias, 10 fős összejövetelektől egészen 200+ fős rendezvényekig számíthatsz ránk! Ami biztos, hogy névadó falatkáink, igényes, könnyed fogásaink mindenki tetszését elnyerik.” A minihamburgerek változatait, a fetás-bazsalikomos és humuszos töltött tekercseket, mártogatós falatkákat és desszertgolyót egy idősek számára tartott fórumon volt alkalmunk megkóstolni.

Kecskesajtos árpagyöngye saláta (Fotó: Metropol/MK)

A különleges ízek és összeválogatásuk hamar elnyerte a hagyományos étrendhez szokott fogyasztók figyelmét is. A padlizsános zakuszka, a zöld fűszeres zöldborsókrém, a bazsalikomos petrezselyempesztó, a ropogós dán kréker vagy a sokmagvas – füstölt sajtos rúd, a snackek, a csirkés és céklás minihamburger valamelyike biztos sikert aratott a legkülönbözőbb ízlésűek körében is.

Bazsalikomos-fetás (Fotó: Metropol/MK)
Üdítőnek itt az uborkás víz! (Fotó: Metropol/MK)

Aki szeretné elsajátítani is az egészséges és fenntartható táplálkozás alapjait és otthonában is alkalmazná azt, azok számára főzőtanfolyamokat is tartanak. „Kitörve a fizikai tér korlátaiból elhozzuk az online közösségi konyhát, ami praktikus, finom, mutatós, változatos és fenntartható egyben. Főzzünk együtt!”

 





Ezeket olvastad már?
A sportos nagyi tortája

A sportos nagyi tortája

Zöldségsaláta nagyhétre – Itt a böjt fináléja, felkészülés a húsvétra

Zöldségsaláta nagyhétre – Itt a böjt fináléja, felkészülés a húsvétra

Kávé Kiflivel? – Ahol királypiton társaságában kortyolgathatjuk kedvenc italunkat!

Kávé Kiflivel? – Ahol királypiton társaságában kortyolgathatjuk kedvenc italunkat!

Csirketorta tökmagliszttel – Nem csak gluténmentes!

Csirketorta tökmagliszttel – Nem csak gluténmentes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás