
Egy hely, ahol a rizs a mérce – És íme, egy titkos recept!
A tökéletes rizsnél kezdődik a hibátlan sushi!
Ha van birsalmád ezt a receptet ne hagyd ki.
Elég pár darab az őszi gyümölcsből és máris elkészítheted az egyik legfinomabb lekvárt, ami ráadásul félóra alatt kész is van.
Fahéjas birsalmalekvár receptje:
6-8 darab birsalma
cukor
fahéj
A birsalmákat kicsumázzuk, majd felaprítjuk. Nagyobb lábasban összekeverjük cukorral és kis hőfokon elkezdjük főzni. Amikor a gyümölcs levet eresztett megszórjuk fahéjjal és teljesen puhára főzzük. Botmixerrel pépesítjük. Ha nagyon sűrű lett a massza egy kis vizet öntünk hozzá, amivel felforraljuk. Ezután tisztára mosott üvegekbe töltjük és száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
A tökéletes rizsnél kezdődik a hibátlan sushi!
Az újranyitott Centrál Kávéházban rukkoltak elő ezzel.
Megmutatjuk a praktikákat!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.