Szeptember 17.

Kos
III. 21.-IV. 19.
Ma szinte bármilyen lépése vagy kezdeményezése sikerrel kecsegtet. Felmerül egy olyan találkozó lehetősége, amelyet már régóta várt, hiszen ez kedvező irányba indíthatja el a karrierjét. Most kerülje inkább a nagy, mindent tisztázó megbeszéléseket.

Bika
IV. 20.–V. 20.
Különösen kedvező napjuk lesz a kreatív szakmákat művelő Bika csillagjegyűeknek. Bár eleinte kimerültnek, kedvetlennek érezhetik magukat, délre szinte energiabombává változnak, de figyeljenek arra, hogy a kapkodás, figyelmetlenség semmi jóra nem vezet.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Kiváló alkalom a mai a koncentráció elsajátítására. Valami megmagyarázhatatlan nyugalom tölti el és ezt nagyszerűen alkalmazni is tudja a délutáni céges vagy baráti összejöveteleken. Szinte sziporkázik, maga köré gyűjti az embereket.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Igazán aktív, eseménydús nap a Rákoké. A csillagok meglepetést ígérnek. Anyagi helyzetükben pozitív változás várható, amelyet egy nyeremény vagy egy jól átgondolt befektetésnek köszönhet. Munkahelyén kedvező megbízást kap, ennek örülni fog.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 22.
Szellemi képességei ma a csúcson lesznek. Munkahelyi erőfeszítései, kezdeményezései különösen nagy sikert aratnak. A láthatáron feltűnik egy érdekes munkalehetőség és egy igazán romantikus időszak ígérete. Kisebb utazás, kikapcsolódás vár önre.

Szűz
VIII. 23.–IX. 22.
Az összes tudására és energiájára szükség lesz ma, de élettapasztalata és az eddig megszerzett tudása átlendíti a nehézségeken, akadályokon, így gyorsan megtalálja a megoldást. Rengeteg dologgal kell egy időben foglalkoznia, de menni fog, ne aggódjon!

Mérleg
IX. 23.–X. 22.
Ha ma is úgy érzi, hogy nem érti és nem is tudja megoldani azokat a dolgokat, amelyeket elvárnak öntől a főnökei, munkatársai, úgy talán érdemes lesz kicsit megállni és alaposan a mérlegre tenni, hogy szeretné-e, megéri-e ezt az egészet folytatni.

Skorpió
X. 23.–XI. 21.
A munkahelyén vagy az üzleti életben felmerülő kellemetlenségek arra intik, hogy legyen óvatosabb és körültekintőbb. A probléma megoldására összpontosítson és amíg ez nem sikerül, addig ne vállaljon el más feladatokat. Egyelőre ennyi is elég lesz.

Nyilas
XI. 22.–XII. 21.
Bár eddig szinte hitvallása volt a “szigorú fegyelem – egyenlő siker”szlogen, ez most alapjaiban dőlhet meg. Több eset is meglepi, felháborítja, amelyeket maga körül lát, de talán érdemes elgondolkodnia azon, hogy mások életén nem tud változtatni.

Bak
XII. 22.–I 19.
Kedvező nap a családi és baráti kapcsolatainak az építésére, ápolására. A Bak hölgyeket sok kellemes meglepetés éri és sok új ismerőst szerezhetnek. A Bak urak magánéletében változások várhatóak, de kellemes irányba. Jó alkalom a mai egy kis bevásárlásra.

Vízöntő
I. 20.–II 18.
A mai nap iróniája, hogy a Vízöntőn kívül mindenki képes meglátni a környezetében a szépet és a jót, valamint a kínálkozó lehetőségeket. Bár a nap döcögősen, morgósan indul, minden jóra forul és meglepetten veszi észre, hogy mégis megoldotta a fontos feladatokat.

Halak
II. 19.–III. 20.
Bár a hangsúlyt a hivatalos dolgaira kell helyeznie, emlékezzen rá, hogy fontos ápolnia a jó kapcsolatot a családtagjaival is. Van egy közeli személy, akivel mostanában sokkal nehezebb megtalálni az egyensúlyt, pedig muszáj lesz.

Szeptember 18.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Közvetlen, mindenkivel beszélgetős napja lesz. És éppen ez a hangulata lendíti előre abban, hogy szót váltson egy személlyel, aki már régóta érdekli önt. Ez lesz a fordulópont. A munkájára fordítson nagyobb figyelmet, ne lázadozzon folyton.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Elkerülhetetlenné válik az adósságok visszafizetése, ha pedig nyereségre tett szert, osztoznia kell. Ha súlyos konfliktusba keveredett valakivel, azt mindenképpen a jog eszközeivel próbálja meg orvosolni, hivatalos eszközökkel.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Izgalmas, mozgalmas nap várja, tele váratlan fordulatokkal, kecsegtető kilátásokkal, kellemes emberek megismerésével. Sok Ikrek jegyűnek fordul meg a fejében, hogy valami egészen új szakmát próbáljon ki, tanuljon meg. Okosan használja az energiáit.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A Rákokat egy ideje már elragadta a saját fantáziájuk, és addig álmodoztak, hogy az lassan életre kelt. Most eldönthetik, hogy elindulnak-e az úton, ami váratlanul megnyílt előttük, vagy inkább megtorpannak, és várnak a következő alkalomra.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Túl sok kikapcsolódás ma sem vár önre, lesz ugyanis elég gondja és megoldandó feladata, hogy ne unatkozzon. A nap végére szellemileg és fizikailag is kimerültnek érezheti magát, ám ennek ellenére elégedett lesz, hiszen mindent sikerült elintéznie.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ideje lenne véget vetni a nehezen megoldható gondoknak és új kihívásokat, kalandokat keresni. A holnap előnyös szerződéskötéseket ígér, illetve kompromisszumot egy rég elhúzódó vitában. Ha este ünnepelne, kevés pénzt vigyen magával.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Egy véletlen folytán ma extra pénzt kereshet, ám ezért meg kell alaposan dolgoznia. Sokat fog idegeskedni. Helyezzen nagyobb hangsúlyt az egészsége megőrzésére, és fejezze be a megoldandó feladatokat. Otthon és a munkahelyén is van tennivalója.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Mai aktivitását nem igazán értik és értékelik majd a kollégái, de ez ne zavarja csöppet sem, hiszen most sokan versengenek egy bizonyos lehetőségért a cégen belül. Bár egész nap bizonytalanság uralja a cselekedeteit, próbáljon meg hinni magában!

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Figyelmessége és kedvessége megnyit minden kaput ön előtt, ezért igyekezzen ezt a tulajdonságát holnap is megőrizni, még ha esetleg nehezére esik is. Teljes nyugalommal találkozzon az üzleti partnereivel, terveit bátran mutassa be.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Általánosságban elmondható, hogy kellemes nap vár önre, de alaposan tervezzen meg mindent, ne pazarolja el mindenféle apróságokra a drága idejét. Szokatlan probléma kerül ön elé, de nyugodtan vágjon bele, meg tudja oldani a feladatot.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A mai értekezleteknek alig van értelmük, szinte azért ülnek össze a partnereivel, hogy legyen egy kis közös napindító. Ne bosszankodjon emiatt, ne vegye komolyan mindig az életet! Váratlan, kedvező meglepetések érik, örülni fog a többiek kedvességének.

Halak
II. 20.–III. 20.
Minden eddigi tudására és képességére szükség lesz a munkahelyén, ahol a vezetőség komoly feladatot bíz önre. Nagy áldozatok árán egyedül is képes lenne megoldani a feladatot, de úgy is jó a megoldás, ha többen vállalják a terheket.