RETRO RÁDIÓ

Érdekes időszak vár a Rákra





Ennek a csillagjegynek olyan felismerései lehetnek, amik előreviszik, szinte észrevétlenül jut előrébb lelkiekben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.12.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Jupiter a Kos jegyében jár és szerencsét hoz, a Hold pedig a Mérlegben, ami a párkapcsolati kérdésekre helyezi a hangsúlyt. A szingli Kosnak ma érdekes, izgalmas találkozása lehet, de persze az is szükséges, hogy észrevegye a vágyakozó pillantásokat!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Nagyon kellemes napra számíthat: felhőtlen és vidám, és ez a jókedv most az önt körülvevőkre is átragad. A családtagjainak valóban nagy szükségük is van az ön lelki, szellemi támogatására. Főleg akkor, ha ön a családfő.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A hátráló Merkúr miatt egy távoli, rég elfeledett barátja találhat ma önre. A baj csak az, hogy maradt néhány tüske önben a régi időkből vele kapcsolatban. Ám hamarosan tapasztalhatja, hogy a barátság erősebb, mint a harag.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Érdekes időszak ez a mostani: olyan felismerései lehetnek, amik előreviszik, szinte észrevétlenül jut előrébb lelkiekben. Megérik önben egy újfajta érzés is, és ez fontos változások elindítója lesz.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Sokat gondolkodik azon, hogy miként valósíthatná meg egy célkitűzését, ami rendkívül erős motivációt jelent. Legyen optimista, merész, és mindent valóra válthat a Kos jegyében járó Jupiter erejével!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A mai nap kimozdítja szokásos nyugalmi helyzetéből. Jó híreket kap, kedvező fordulatot vesznek azok a dolgai is, amik már idegesítették, mert nem tudott velük dűlőre jutni. Izgalmas eseményekre számíthat magánélete terén.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Azon fáradozik, hogy egy régi célját elérje. Nos, már csak egy lépés választja el a céltól és a győzelem érzése fogja eltölteni. Magánéleti álmait is képes megvalósítani, ha vonzódik valakihez, akkor most kellene elmondania neki, mit érez.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma végre remek napra számíthat, csupa jó hírt kap, olyanokat, amik könnyebbé teszik az életét. Ha voltak is nehézségek, azok lassan szertefoszlanak, hogy több idő jusson a kikapcsolódásra, pihenésre.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ön nem az a fajta, aki mindenkinek szeretne megfelelni. Igaza is van, elsősorban önmaga elvárásaihoz kell igazodnia. Ez másokra viszont nem áll. Adja meg másoknak is a kellő tiszteletet, és ne legyen követelőző!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ideges hangulatban ébredhet, és talán ennek is a következménye, hogy ma mindenben hibát keres. Vegye tudomásul: a helyzet korántsem olyan rossz, mint azt képzeli. Ráadásul ma felbukkanhat valaki, aki nagyon is figyelemre méltó.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A mai nap kissé káoszos lehet, és ezen nem segít a Merkúr hátrálása. Mindennek kétszer is nézzen utána, mindent ellenőrizzen, hogy megérkezett-e, elküldte-e biztosan, mert nagy kalamajka lehet a késésekből.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A mai nap sok szép pillanatot tartogat, és lesz néhány olyan élménye, ami miatt megváltoztatja a véleményét. Még szerencse, hogy ön rugalmas természet, és mindig tud alkalmazkodni a változó körülményekhez.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás