RETRO RÁDIÓ

Ez az öt csillagjegy csókol a legjobban, te köztük vagy?





Két ember között a legintimebb kapcsolatot a csók jelzi legjobban, de nem mindegy, ki hogy csinálja. Most megtudhatod, mely jegy szülöttei a legprofibbak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.05.
csókkirály

Ki csókol a legjobban? Megmutatja a csillagjegyed. Nem is gondoltad volna, hogy még erre is választ kapsz, ha a születési jegyedet nézed. Személyiséged sok mindent elárul és a csillagok mindezt komolyan irányítják. Amikor csókolsz, valósággal belekóstolsz a másikba, természetes, ha kíváncsi vagy, kivel is a legizgalmasabb ez a kaland. De jó, ha sejted, mire számíthatsz, mely jegy szülöttei a legjobbak, ezt gyűjtötte most össze a Ripost.

Bika

Imádnak csókolózni a Bika jegy szülöttei. Számukra ez egy hosszan tartó, szenvedélyes megnyilvánulás. Teljesen természetesek, zsigereikben van az érzés átadása. Mindig megvárják a legmegfelelőbb pillanatot, nem rohannak, türelmesek. Így soha nem is marad el a fantasztikus hatás. Simán levesznek a lábadról, már amikor az első pillnatáson túl, az első mozdulatot megteszik feléd.

Rák

Nagyon érzékiek és csábítóak a rákok. Gondoskodásuk mellett a csókkal fejezik ki a szerelmüket. Nehéz nemet mondani nekik. Romantikus énjükkel hamar hálót szőnek köréd, észre sem veszed, és máris övék a csókod! Hihetetlen módon varázsolnak el, és ezt már csak akkor veszed észre, amikor elhalmoznak a gyönyörrel.

Oroszlán

Az Oroszlán csókol a legjobban, hiszen az egyik legtüzesebb személyiség. Lenyűgözőek és képesek mindent megtenni, hogy ha kiszemelték az áldozatukat. A szerelmükkel elsodornak, a vágyaikkal elrántanak, csókjaikkal elhalmoznak. Királyként élvezik, amit adnak és kapnak. Energiájuk nem hétköznapi, ezt érezheted igazán a csókjaikban. Nem csoda, ha utánuk sóhajtoznak általában a legtöbbet az emberek.

Skorpió

A Skorpiók nem adják bárkinek a csókjukat. Ám ha elkapja őket a hév és a szerelem, akkor igazi gyönyört szereznek. Hatalmas energiákkal képesek szeretni és gyűlölni is. Ezt a hevességet érezheted, ha a karjaikba kerülsz. Sokan kihívást látnak bennük, mert először eléggé hidegen visszafogottak. De amikor a tüzet kiengedik magukból, akkor kő kövön nem marad. Szuper szeretők is egyben. Híresek is erről.

Nyilas

Ők a szabad szerelemben hisznek, és ezt a csókjuk is megmutatja. Ha valami igazán jó élményt vársz a csóktól, akkor csókolj meg egy Nyilast! Őszinték, és spontánok, így hiába leped meg, benne lesz a játékban. Ő ugyanis annak tekinti. Nem erőlködnek, hogy hassanak rád, egyszerűen az öröm kedvéért is megteszik.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás