Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyan lendülettel veti bele magát valamibe, aminek lehetetlen ellenállni. Legyen szó magánéleti vagy munkahelyi kérdésről, most bárkit lehengerel azzal a tűzzel, ami önből árad. A szerelemben is komoly hódítást tudhat a magáénak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha volt valami, ami mostanában nyugtalanította, ideje félretenni az aggodalmait. Most megérti, hogy muszáj pozitív várakozásokkal tekinteni a jövőbe, mert ezzel vonzhatja be a kedvező fejleményeket. Ennek egy bizonyítékát adja ma a sors önnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Meglepő fordulatra számíthat egy üggyel kapcsolatban, amivel komoly elakadást tapasztalt az elmúlt időkben. Most jó, vagy rossz irányba, de legalább eldől a dolog. Itt az ideje, hogy más irányba terelje az energiáit!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és az Uránusz szemben áll, ez vitákat, a feszültségek kirobbanását eredményezheti a szoros kapcsolataiban. Óvatosan bánjon a szavak fegyverével, különben mély sebet ejthet a másikon, amit nehéz lesz begyógyítani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szereti a változatosságot és a nagyszabású terveket, úgy gondolja, a kis lépések méltatlanok önhöz. Most mégis jó volna, ha kis önmérsékletet tanúsítana, és nem rohanna le senkit a lenyűgöző terveivel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kisebb sikereket éppúgy hoz ez a nap, mint újabb aggódni valókat. Fontos, hogy folyamatosan egyeztessen a többiekkel, mert keresztbeszervezések lehetségesek, amik pedig teljesen felülírhatják a terveit. Ha így történne, akkor is fékezze haragját!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szerelmi kalandokra vágyik, a sors teljesíti ezt a kívánságát is. Egy titkos munkahelyi kapcsolat új izgalmakat hozhat az életébe. Az már persze az ön döntésén múlik, vállalja-e az ezzel járó kockázatokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az adventi készülődést élvezi, a munkahelyi hajtást már kevésbé. Pedig most rengeteg munka szakad a nyakába, és hirtelen nem is tudja, melyikhez fogjon előbb. Váratlan segítséget kaphat, ami megacélozza akaraterejét is!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha kapcsolatban él, társa próbálja korlátozni az ön nagyravágyó, lelkes természetét, nem letörni akarja, csak szeretné a hétköznapi teendők felé terelni. Hallgasson a jó szóra, muszáj most végiggondolni a részleteket is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon sokat vállal magára és ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésébe kerül, hogy betartsa ígéretét mind a munkájában, mind a magánéletében. Érthető, hogy mostanában ideges és türelmetlen mindenkivel. A megoldást az jelentheti, ha valamit elenged…

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold–Uránusz szembenállása érzelmi, kapcsolati feszültségeket okozhat. Arra kell figyelnie, hogy ne a párján vezesse le a feszültséget, ami a külvilágból árad ön felé. Inkább vegye észre, hogy mennyi szeretettel és a törődés mennyi jelével veszi önt körbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ahhoz, hogy a mai napot rendben átvészelje, muszáj együttműködnie másokkal. Csak akkor győzhet, ha segítőket keres. Beszéljen őszintén valakivel, akiben megbízik. Az intuíciójára is érdemes figyelnie.