2021. szeptember 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem kellene minden apróságon összevesznie sem a kollégáival, sem a barátaival. Ha azonban folyamatosan ismétlődő konfliktusról van szó, akkor ideje lenne elfeledkezniük egymásról. Legalábbis egy kis időre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Biztatóan alakul a kapcsolata a társával, szerelmével, különösen akkor, ha új kapocsról van szó; akár a mennyekben is érezheti magát. Igaz, nem minden kapcsolat örök érvényű, de ettől persze még lehet tiszta és szép.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha folyamatosan másoknak akar megfelelni, azzal nemcsak önmagának, hanem másoknak sem tesz jót. Ha folytonosan tömjénezi a kedvesét, miközben önmagát háttérbe szorítja, akkor egy zsarnokot csinál belőle. Ez neki sem jó.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Rengeteg óhaja van, és a mai napot azzal tölti, hogy az álmain mereng. Sokan ezt károsnak tartják, főleg, ha valaki lehetetlen vágyakat dédelget. Pedig egyszer, valahogy valóra válthatja. Csak nem úgy és akkor.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem vádolhat senkit: ha kínos helyzetbe kerül ma, annak csakis ön lehet az okozója. Nem kell mindenkinek magyarázkodnia, de a kedvesével nem árt, ha tiszta vizet öntenek a pohárba. Van, amit elég eltérően gondolnak, értékelnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan feladatokat kaphat, amik végre igazán kedvére valónak tűnnek. A nagy örömben azért ne feledkezzen el egy családtagjáról: valamilyen ünnepet kellene megülniük, ha nem ér rá, legalább telefonon hívja fel őt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Használja ki a kellemes időt egy kis sétára, kirándulásra azzal, akit igazán szeret. Valaki már régóta ácsingózik önre. Talán érdemes lenne vele megosztania a titkait. Kiderülhet, hogy nagyon is hasonló gondolkodásúak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valami szokatlan dologra vágyik, olyasmire, ami nem igazán jellemző önre. A lélek felszabadításának legjobb módja, ha egy kicsit eltér a megszokott kerékvágástól, és másban is kipróbálja magát, mint amiket eddig tett.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Igen remek hangulatba kerülhet a mai napon. Emiatt hajlamos lehet a túlzásokra: túlzásba vihet tréfát, vagy nagyon rámenős lehet a szerelemben. Ha ellenállásba ütközik, ne sértődjön meg, vegyen inkább kicsit vissza!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne lepődjön meg azon, ha sokan keresik a társaságát. Rég nem látott ismerősök, barátok jelentkezhetnek önnél, ne utasítsa vissza a találkozást! Ha terhesnek tűnik is, mert amúgy sok a dolga, a végén nagyon jól fogja érezni magát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Talán úgy érzi, valaki túlságosan rátelepedett önre, mintha a vérét szívná. Ne legyen mogorva, csak próbálja meg finoman eltávolítani az életéből. Lehet, hogy ez csak átmeneti érzés, de egy kis távolság jót fog tenni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jobb lenne, ha elfogadná önmagát olyannak, amilyen. Van, amin változtathat, de van, amin nem. És talán nem is kell. Tudjon különbséget tenni a saját és a mások elvárásai között. Mindig nem felelhet meg a külvilág igényeinek.