RETRO RÁDIÓ

Csillagjegyek, amik felfedik a titkot! Erre vágyik a nő az ágyban





Kényeztetnéd kedvesed, netán kipróbálnál valami újat is? Rögvest leleplezzük, hogy mivel repítheted a csúcsra párod.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.11.
vágykeltés

Mindenki más iránt vonzódik, de a horoszkóp segítségedre lehet abban, hogy felfedezd kedvesed vágyait. Lássuk, mit kell tenned a kirobbanó élvezetért!

Fotó: Shutterstock

A Kos nem szeret játszadozni, ellenben állóképességét az ágyban is imádja hasznosítani. Kapható a spontán szexre, de hagyni kell, hogy kezdeményezzen. Imád irányítani, az unalmas pózok szóba sem jöhetnek nála.

A Bika nagyon érzékeny és érzéki az ágyban, nem veti meg a romantikát. Ha egy kis légyottra vágysz, vigyél pezsgőt és valami édes nassolni valót. Készíts mellé forró fürdőt, és meglásd, nem lesz hálátlan!

Az Ikrek imád kalandozni. Szexuálisan nyitott partnert keres, aki szinte bárhol kapható az aktusra. A piszkos beszéd és a flörtölés azonnal lázba hozza és feltüzeli amúgy is lobbanékony szexuális energiáját.

A Rák jegyű nők nem olyan merészek, nehezen nyílnak meg az ágyban. Őket tényleg el kell csábítania! Általában biztonságban érzik magukat az érzelmesek férfiakkal. Ha elnyerted a bizalmát, akkor már szinte bármire kapható. Kezdésnek egy finom étel és mély beszélgetés ajánlott.

Az Oroszlán nők szeretnek irányítani az ágyban és örömmel fogadják a bókokat. Dicsérettel bármit el lehet érni náluk. Pro tipp: nyögj hangosan, ha kényeztet, a pozitív visszajelzés csak még jobban be fogja indítani.

A Szüzek általában nem kezdeményezik a szexet, mert nem igazán tudják, hogyan fogjanak hozzá. Jó hír viszont, hogy gyorsan tanulnak. Bár vannak titkos vágyaik, félnek beszélni ezekről. Tegyél meg mindent, hogy kényelemben érezze magát kedvesed, így minden bizonnyal meg fog nyílni előtted. Ne felejts el figyelni a részletekre!

A Mérleg nőnek bizonyítani kell, hogy megéri rád fordítani az idejét. Igen előkelő és kissé talán anyagias is lehet, de amint kinyílik előtted, tüzes vadmacskává változik. Ha beléd szeret, hajlandó szinte bármit kipróbálni veled.

A Skorpióban tombol a vágy, nincs oda a hagyományos megoldásokért. Képes „megőrülni” az ágyban, és valószínűleg olyan dolgokat fog mutatni neked, amelyeket még soha nem próbáltál. Szexuális étvágya óriási, mindig állj készen.

A Nyilas nő nagyon szórakoztató, vele minden aktusból igazi kaland lesz. Szeret különféle dolgokat felfedezni és kipróbálni, imádja a spontaneitását. Nyitott az együttlétre nyilvános helyen is. Hajlamos hamar ráunni partnerére, kerüli a monotonitást. Ha viszont érdekes maradsz, melletted marad!

A Bak nők elsőre prűdnek tűnhetnek, de tényleg csak elsőre! Elő kell csalogatni belőlük a vadat, és ki kell zökkenteni őket fegyelmezett viselkedésükből. Életük minden terén szeretik a győzelmet, így a szexben is. Készülj, mert szeretik a jó állóképességű férfiakat.

A Vízöntőt az elméje ellazításával lehet megnyerni. Szeret újdonságokat felfedezni, nyitott a különböző, akár merész fétisek iránt is. Nem fog egyből az öledbe ugrani, leginkább olyan embert keres, aki elragadó elméjű és meg tudja nevettetni.

A Halak igazi felejthetetlen élményt ad az ágyban. Megérzéseire hallgat és pontosan tudja, mire vágyik partnere. Érdemes kicsit rámenősnek lenni, mert ha elnyered a bizalmát, akkor már nem mond nemet.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás