Rend a lelke mindennek, vagy az az igazi zseni, aki a káoszon is átlát? Mindenki döntse el maga. Azt viszont eláruljuk, hogy melyek a legrendetlenebb csillagjegyek, hisz jó ha tudod, mire számíthatsz párodtól.

(Forrás: Pixabay)

Az egyensúlyra törekvés alapján azt hihetnénk, hogy a Mérlegek igenis rendszeretők. Csakhogy ez tévedés, ők valójában utálják, ha takarítaniuk kell. Azért is lehet ez, mert szüleik nem nyaggatták őket a rendrakással, ami a későbbiekben, együttélés során nehezítő körülmény lehet.

Az Oroszlánok szeretik az elkápráztató dolgokat, ezért örömmel alakítgatnak át mindent maguk körül. Ennek során hajlamosak rumlit csinálni, ami nem is zavarja őket különösebben. Náluk el kell fogadni, hogy első a kreativitás!

A Nyilas szeret aktív maradni és gyakran utazik, így előfordulhat, hogy nem törődik megjelenésével vagy környezetével. Nem zavarja különösebben a por vagy kosz sem, erre érdemes felkészülni, ha a csillagjegy egy szülöttjével költöznél össze.

A Skorpiók prioritásként kezelik a stresszmentes életet, és ebbe nem igazán fér bele a nyűglődéssel járó takarítás. Addig húzzák a házimunkát, ameddig csak lehet. Attól azért tartanak, hogy ha valaki látogatóba érkezik, rossz benyomást keltenek.