Kos
III. 21.–IV. 20.
A héten érdemes elbújni, elvonulni a munkahelyeden, még akkor is, ha körülötted mindenki az eredményért dolgozik, és éppen megelőz. Ez nem az új kezdetek ideje. A szerelmi életeddel sem vagy elégedett, de ne türelmetlenkedj. Ha erőlteted a dolgokat, csak rosszab lesz. Várj, amíg jelet kapsz a sorstól! Nagyon hamar eljön!

Bika
IV. 21.–V. 20.
Olyan emberekkel kell szembenézned, akik tele vannak rosszindulattal, hamissággal és egyszerűen figyelmen kívül hagyják az udvariasságot. Ennek ellenére neked nem kell lemenned az ő szintjükre. A személyes életedben a bizonytalanság véget ér. Készen állsz arra, hogy megteremtsd a stabilitás és harmónia légkörét.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Változást akarsz, de eddig csak beszéltél róla. Ez általában elég volt neked, mert azt hitted végig legbelül, hogy megbirkózol mindennel. De most úgy érzed, hogy felemészt a türelmetlenség, mert az életed a jelenlegi formájában tele van csalódással, lemondásokkal, és ezt már nincs türelmed és időd tovább tűrni.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A héten tele leszel energiával, és úgy érzed, hogy bármilyen feladattal meg tudsz birkózni, de ne kockáztass! Lehet ezt gyávaságnak nevezni, de így van jól. Gyors változások mennek végbe a magánéletedben, szinte nehéz lesz eligazodnod a történésekben. A megérzéseid elárulják, hogy milyen irányba fejlődik a kapcsolatod.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Nem megy minden túl simán a héten a családban, de megbirkózol vele. Bármi is történjék, a kötelékek csak erősödni fognak. Ebben az időszakban megérted, hogy mit szeretnél, és mit nem szeretnél a kedveseddel kapcsolatban. Most minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy valóban jobbra változtassátok a közös életeteket.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Állj ellen a késztetésnek, hogy elmondd a körülötted lévőknek, mennyire tévednek. Mostanában sokan érzik magukat frusztráltnak, talán éppen ezért reagálnak fájdalmasan a kritikára, még abban az esetben is, ha igazat mondanak nekik. Figyelmesen hallgasd meg, mit mondanak a szeretteid. Mondataikban bölcsesség rejlik.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Használd ki az energiáidat, ahogy csak tudod és amennyire lehet, hiszen a napokban szükség van az „eredményre” otthon és a munkahelyen is. Bármilyen történés most örömet okoz és úgy érzed, hogy az élet egyre jobb. Ha randevúra készülsz, hagyjátok a kávézókat és az éttermeket! Sétáljatok, sokkal emlékezetesebb élmény lesz!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Másokat szolgálni, segíteni – ez lesz a heti mottód. A napokban könnyen meg tudod adni az embereknek azt, amit akarnak és amire szükségük van. A pozitív hozzáállás nagyszerű eredményeket garantál! A pároddal egyre több nézeteltérésetek van. Úgy érzed, szinte zsarol az akaratával. Talán engedhetsz neki.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Különösen fontossá válik számodra a biztonság kérdése, minden szempontból. És bár az elkövetkezendő hetekben különösen fontos szerepet kap a bankszámládon lévő összeg, a csillagok azt tanácsolják: néha figyelj a szíved vágyaira. A szerelmeddel harmonikus időszak vár rátok. Együtt minden könnyebb és jobb lesz.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Még ha nem is lesz sok dolgod a héten, akkor se egyezz bele új találkozókba és megállapodásokba. Néha lazítani kell, és hagyni, hogy az egész világ várjon. A kedvesed vállán túl sok teher van mostanában, segíts neki, mert lassan összetörhet a sok nehézség miatt. Ébresztő! Idővel minden jobb lesz.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Elmenni vagy maradni? Előfordulhat, hogy nem szó szerint teszed fel a kérdést magadnak, ám változásokat szeretnél az életedben. Azon gondolkodsz, hogy maradjon-e minden a megszokott mederben, vagy változzon az élet és elfogadod az ezzel érkező, átmeneti káoszt. Bárhogy döntesz, magyarázd el az okokat a szeretteidnek.

Halak
II. 20.–III. 20.
Egy közeli ember kizárólag találós kérdésekben hajlandó válaszolni neked, ám eltökélted, hogy mindenképpen megfejted őket. Fontos, hogy tudd, mi zajlik körülötted, néha azonban egyszerűen el kell fogadni a titkokat úgy, ahogy vannak! Maradj nyugodt a kedveseddel, ez jobb, mint a végtelen botrányok és jelenetek.