Október 1.

Kos
III. 21.–IV. 20.
A hamis remények és a színlelt kedvesség napja az ön részéről. Próbálja meg visszafogni az indulatait, mert romboló hatással lehet a fellépése a családtagjaival való kapcsolatára, de még a saját lelki életére is. Kötekedni ártalmas.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Kiváló nap a korábban elkezdett, de félbehagyott munkák elvégzéséhez. Holnap – ha arra kéri egy kedves ismerőse -, nyugodtan kölcsön adhat egy kisebb összeget, de ha muszáj, most ön is nyugodtan felvehet némi hitelt. Ha lehetősége van rá, adakozzon.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Lelkesedése és kreativitása ma akár a hegyeket is képes megmozgatni, vigyázzon azonban, nehogy túlhajtsa magát, mert a szervezete ezt megsínyli. Nagy örömét leli egy jó kis vásárolgatásban, legyen az egy termelői piac vagy egy bevásárlóközpont.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A Rák jegyűeknek ma lehetőségük lesz valamelyest növelni a tekintélyükön és szót érteni olyan emberekkel is, akikkel ez az utóbbi időben nagyon nem sikerült. Ennek ellenére ne rohanjon sorsjegyeket vásárolni, ugyanis a szerencse forgandó.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Meggondolatlan döntéseket hozhatnak ma az Oroszlánok, ezért okosabb, ha megpróbálják elkerülni a családon belüli konfliktusokat. Valaki most hirtelen nagyon kedves és segítőkész a jegy szülöttével, de tanácsosabb ezt kellő távolságtartással kezelni.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A Szűznek ma különösen hasznos lesz az a képessége, hogy türelmesen végighallgatja mások problémáit. Délután egy romantikus találkozás vár önre, ami hosszútávon is nagy hatást gyakorolhat az életére. Hevességét mérsékelje, mert kiszemeltjének nem fog tetszeni.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A monoton mindennapok kissé felőrölték a lelkét, ezért komorabb hangulatban van, mint máskor, de ezen a problémán most könnyű segíteni: találkozzon a barátaival, vagy kedvesével, esetleg menjenek el pár napra pihenni, kalandozni valahová.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Kisebb kellemetlenségek várják ma. Szomszédaival is lehetnek nézeteltérései, de igyekezzen békésen megoldani a felmerült problémákat. Figyeljen az elfogyasztott ételek minőségére, illetve lehetőség szerint kerülje a nagyobb fizikai megterhelést.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Melankolikus hangulatban találja magát a Nyilas, ugyanis több várva-várt dolgot is el kell engednie. Munkájában ma inkább ne kísérletezzen, maradjon a megszokott kerékvágásban. Szeretteinek mutassa ki, hogy mennyire fontosak önnek, náluk vigaszra lelhet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ideális nap a várható újdonságok átgondolására, értékelésére. Ha megteheti, kedves Bak, vegye a túrabakancsát, és keresse fel a közeli erdőt vagy mezőt. Este, ha visszatér, végezze el kedvese helyett a házimunkát és menjenek el vacsorázni valahová.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Kimerült lehet, hiszen dolgos hétköznapok állnak ön mögött. Ma különösen nagy figyelmet kapnak a családtagjai, hiszen végre meglátogatja őket. Ha kedve támadt egy kis kultúrához, látogasson el egy festőtanfolyamra vagy kiállításra.

Halak
II. 20.–III. 20.
Koncentráljon a pozitív dolgokra, amelyek ma is bőven történtek önnel, és tudatosan próbálja meg elhatárolni a gondolatait az önzőségtől és az irigységtől. A félbehagyott munkáit kénytelen lesz elvégezni, ne próbálja másokra erőltetni.

 

Október 2.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Hosszú hét van a Kos szülöttei mögött is, akik úgy érzik: mára elegük van mindenből. De vigyázzanak, nehogy elveszítsék a kontrollt. Ha így folytatják, partnerüknek könnyen elegük lehet a munkamániájukból, és nem fognak magányosan várni önre.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Óriási vitát generál a családon belül a politika, pedig ebben az esetben csak egy út lehet: a kompromisszum. Kisebb betegségek veszélyeztethetik az egészségét, ezért kerülje a közösségi tereket, vagy csak elkerülhetetlen helyzetekben keresse fel azokat.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Óriási erőfeszítései ellenére egyelőre nem tudja megoldani néhány családi gondját. Bár legszívesebben a falba verné a fejét, ne tegye. Foglalja le magát valamelyik szeretett tevékenységével. Kedvesével beszéljen át mindent, talán lesz egy jó ötlete.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Váratlan, gyors események történnek az életében, hogy csak kapkodja a fejét, ám őrizze meg a hidegvérét és fontolja meg a következő lépéseket. Magánéletében komoly problémák merülnek fel. Partnerével szánjanak időt a dolgok megbeszélésére.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Pénzügyi vitába keveredett a szeretett emberrel, pedig erre nem nagyon szokott példa lenni. Ma esélye nyílik tisztázni a félreértéseket és ezt a lehetőséget ne hagyja ki, hiszen rendet tehet a kapcsolatukban. Figyeljen a vércukor szintjére.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A szervezkedés az ön erőssége, de időnként egy kis káosz belefér az életébe. Lehet, hogy új megoldásokat kell keresnie a problémák megoldására és a saját szükségleteinek a kielégítésére. Ami elmúlt, azt el kell engednie, ne nézzen hátra!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Állítson fel magának egy fontossági sorrendet. Az utóbbi időben kevés figyelmet szentelt a kedvesének, és ezt ön is pontosan tudja. Azzal is tisztában van, hogy ez mihez vezethet. Idézzék fel fel együtt a boldogság, a harmónia és az összetartozás érzését.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ma egyedülálló lehetősége lesz arra, hogy kedvesével elmélyítse a kapcsolatát, és megossza vele a legféltettebb vágyait, álmait. Persze, ne rontson ajtóstul a házba, legyen körültekintő és fokozatosan adagolja be a mondanivalóit.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Az önhöz közeli emberek ma úgy viselkednek, mintha jobban tudnák, hogy önnek mire is van szüksége, ezért kéretlenül is tanácsokat osztogatnak. De ne feledje: csak ön ismeri a saját igényeit, ezért hallgasson a szívére, és a józan eszére.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A dolgokhoz való hozzáállása miatt furcsává válik környezete szemében, de ez még nem jelenti azt, hogy mindent elrontott. Kissé megrázza magát és rögtön győztes helyzetbe kerülhet. Partnerével sok új feladatot tűznek ki maguk elé.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Csodálatos energiák veszik ma körül, ezért szívesen vannak az ön társaságában a szerettei, örömmel hallgatják az elképzeléseit. Az elkövetkezendő napok lehetőséget adnak a sok evésre-ivásra, de tartson mértéket. Hízásra hajlamossága a régi.

Halak
II. 20.–III. 20.
Minden akadály elhárul az útjából, annak ellenére, hogy sokszor reménytelennek tűnik. És bár sokszor torkig van a tennivalók sokaságától, a napokban ismét új tervei lesznek, amelyek elragadják a képzeletét. Ma szellőztesse ki a fejét egy jó kis vacsora kíséretében.