RETRO RÁDIÓ

A téli gardrób 4 fontos alapdarabja, amelyek felfrissítik a stílusunkat





A nők jelentős hányada imád vásárolni. Minden évszakban vannak olyan alap ruhadarabok, amelyeket kötelező beszerezni, megújítani. Hiszen a legtöbb téli ruhadarab is öltözetet, színt visz a jelenlegi öltözködésünkbe és mi is úgy érezhetjük, hogy kicsit megújultunk, mi is követjük a divatot és nem mindig ugyanazokba a holmikba járunk dolgozni, kutyát sétáltatni, bulizni, szórakozni. A cikkben 4 olyan alapruhadarabot mutatunk be, amelyek garantáltan felfrissítik a ruhatárunkat és életet lehelnek a ruhásszekrényünkbe. (x)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.03.
vásárlás

Téli kalapok, télis sapkák, téli fejfedők

A nők nagyon szeretik a téli sapkákat és kalapokat, hiszen számtalan stílusú, színű, textúrájú fejfedők közül lehet válogatni. Ha télen nem veszünk új kabátot, viszont vásárolunk két – három téli kalapot és sapkát, azzal máris újítottunk valamennyit a ruhatárunkon. A sapkák egyrészt funkciót töltenek be, hiszen jó melegen tartják a fejünket, így kisebb eséllyel fázunk meg. Viszont remek kiegészítők is, és még a stílusunkhoz is hozzáadnak valamennyit. Ma már nagyon sokféle sapka és kalap található a palettán, így egy jól megválasztott, személyiségünkhöz passzoló kalappal és sapkával lehetünk modernek, visszafogottak, romantikusak, minimalisták, vagányak vagy egyszerűen csak sportos megjelenésűek.

Fotó: pxhere.com

Női pulóverek széles választékban

Ha a gardróbszekrényünkben idén télen van elegendő nadrág és szoknya, akkor csak annyi a dolgunk, hogy néhány remek fazonú, textúrájú és színű, és a személyiségünkhöz passzoló női pulóvert szerzünk be. A pulóverek a legkedveltebb női és téli ruhadarabok, hiszen annyiféle stílusban, fazonban és változatban kaphatók, hogy mindenki találhat kedvére valót. Választhatunk garbót, V-nyakút, kerek nyakút, bebújóst, de a gyapjú női pulóver is nagyon népszerű a nők körében.

A női pulóverek kategóriában a puha meleg pulóverek és az oversize pulóverek is töretlen népszerűségnek örvendenek. Ha idén télen csak pulóverekkel szeretnéd feltölteni a ruhásszekrényedet, akkor szerezz be néhány jó minőségű garbót, de ma nagyon divatosak a gombolós, megkötős pulóverek is, amelyeket akár maxi szoknyával és bokacsizmával is hordhatsz. A fiatalos, rövidebb derekú pulóvereket a fiatalok szeretik jobban, hiszen akár mini szoknyával is viselhetők, de egy ilyen téli öltözéknél, kötelező a meleg, vastag téli kabát, hiszen a divatos öltözködés mellett, az egészség is elsődleges.

Téli cipők, bakancsok, csizmák

Szerencsére a téli lábbelik terén is bő a választék, így bárki megtalálhatja a számítását. A csizma is elsősorban funkciót tölt be, hiszen lényeges, hogy ne fázzon abban a lábunk és az is kulcsfontosságú, hogy kényelmes legyen. A nők jelentős hányada még télen sem mond le a nőies lábbelikről és jól is teszik, hiszen ma már nagyon dizájnos, nőies és modern darabokat is gyártanak, amelyek nem csak csinosak és szó szerint öltöztetnek, de belül melegek, prémesek, bundásak.

Téli kabátok

A téli kabáttal szemben alapvető kritérium, hogy meleg legyen, azaz betöltse a funkcióját, de az is lényeges, hogy mi magunk kényelmesen és komfortosan érezzük magunkat benne, azaz a stílusunkat, a személyiségünket is tükrözze.

Fotó: pxhere.com

Minden nőnek legalább két téli kabátra lehet szüksége. Az alkalmi szövetkabátot felveheted formálisabb eseményekre, míg a hétköznapokon viselhetsz egy sportosabb, vagányabb téli kabátot is. Szín tekintetében a formális legyen elsősorban visszafogottabb, semleges, nem csak azért, mert ezt a stílusú kabátot formális eseményen viseled majd, hanem mert könnyebb egy fekete, szürke vagy barna szövetkabáthoz öltözni, mint egy citromsárga vagy egy rózsaszínű kabáthoz. A szövetkabát is betölti a funkcióját, hiszen jó meleg. Havazás esetén is számíthatsz rá, de nagyobb esőzés során, jó, ha egy másfajta kabátot viselsz, mivel a szövetkabát könnyen átázhat.

A téli kabát is lehet csípőig érő, de sokan kedvelik a hosszított fazont, a legtöbben mégis a combközépig érőt választják. A legnagyobb mínuszokban jól teszed, ha a hosszabb fazonú mellett döntesz, hiszen ez véd a legjobban a hidegtől. Ha félsz, hogy a téli kabátodban alaktalanná válsz, akkor válaszd a karcsúsított fazont, amelyet a női kabát kategóriában találhatsz meg.

(x)





Ezeket olvastad már?
Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás