A Rák válogassa meg, hogy kit enged magához közel!





Több olyan személy is van a Rák jegyűek baráti társaságában, aki nem érdemli meg a figyelmet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.28.
csillagjegy horoszkóp

Október 28.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Már egy ideje úgy érzi, könnyebbé szeretné tenni a saját életét. A csillagok szerint jó irányba halad, lassan, de biztosan. Viszont ha elfogyott az energiája, fáradt és ingerlékeny, nyugodtan vegyen ki egy kis szünetet.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Elég sok esetben jellemző önre, hogy a szavai és a tettei valahogy nem fedik egymást. A külső szemlélőnek úgy tűnik, hogy ön egy magabiztos zsarnok, aki folyton irányít és kiabál, de ha belelátnának a lelkébe, megértenék: ez segélykiáltás.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A képzeletünk gyakran sokkal nagyobb erőt és hatalmat tulajdonít másoknak, mint kellene. Így van ez éppen most is. Ne engedje, hogy egy idegen miatt rossz kedve legyen, sőt félelmet érezzen. Ha jobban utánanéz ennek a személynek, rájön, kár volt aggódnia.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Válogassa meg nyugodtan, hogy kit enged magához közel. Ha mostanában tüzetesebben átvizsgálja az ismerettségi körét, talán rádöbben, hogy több olyan személy is van a baráti társaságában, aki nem érdemli meg a figyelmet.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az élet most úgy hozza, hogy félre kell állnia és ki kell várnia a sorát. Ezen felesleges mérgelődni. Helyezkedjen inkább megfigyelő pozícióba és onnan várja ki a végkifejletet. Ha siettetné a dolgokat, az úgyis csak rontana a helyzetén.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Igaz, hogy ez is egy nehezebb időszak az életében, de ezt más is elmondhatja. A viszontagságok ellenére nem adja fel, inkább erősítse meg magát. A küzdelmének lesz értelme, a végeredményt pedig ön és a családja is élvezni fogják.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Rengeteg energiát tett valamibe, ami lassan beérik. Még egy kis türelem és következetesség, és a jutalom nem marad el. A társasági élet mostanában egyáltalán nem vonzza önt, inkább az otthon nyugalmát élvezné. Tegye hát.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Mostanában nyitottabban kommunikál, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy tisztázzon több korábbi félreértést, konfliktust. Az exével is sikerül lezárnia eddigi vitáikat és békében elválni. Valaki kritizálni kezdi az ön spontaneitását és vakmerőségét. Hagyja figyelmen kívül.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Túlságosan költekező kedvében van, ezért jobb lesz, ha eldugja saját maga elől a bankkártyáját. A közeli családtagjai közül valakinek nagy szüksége van az ön tanácsára. Ne körtönfalazzon, finoman, de határozottan mondja el neki a véleményét.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Rengeteg elismerést zsebelhet be a napokban a munkahelyén, amit nyugodtan fogadjon örömmel, büszkeséggel. Ellenfelei irigykedni fognak, de ez az ő problémájuk. Kedvese kissé elfordul öntől, mert úgy érzi, nem avatja be az élete minden részletébe.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Felesleges küzdeni a kialakult helyzettel, ezt már nem lehet visszacsinálni. Most vonuljon vissza, gyűjtsön erőt és haladjon egy új, kedvezőbb irányba. Kedvesétől nyugodtan kérdezze meg, hogy miért viselkedik ilyen furcsán egy ideje. Legyen nyitott felé.

Halak

II. 20.–III. 20.

Valaki őszintén szeretne segíteni önnek és ezt vegye komolyan. Az ő támogatásával kijuthat a nehéz helyzetből. Gyermekeinek szüksége van a közelségére, igaz, közben a függetlenségükre is. Figyeljen az igényeikre. Házastársi konfliktusai visszahúzódnak kicsit.

 

Október 29.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma két lábbal kell állnia a földön, annak ellenére, hogy ez most nem könnyű. Nem igazán szeret a középpontban lenni, de ez most elkerülhetetlen. Figyeljen magára, ne vállaljon túl sokat, ne terhelje túl magát, senkinek sem hiányzik.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nem kell bizonyítania hozzáértését és elhivatottságát a mostani feladatához, hiszen mindenki tisztában van a képességeivel. A napokban kiváló alkalmakon vehet részt, amelyeknek kifejezetten örül, hiszen jó kis kikapcsolódást ígérnek.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nagy a nyomás mostanában, ám lehet, hogy önnek is könnyedebben kellene hozzáállnia a feladatokhoz. Ne vegye annyira komolyan őket! Az önt körülvevők sokat követelnek öntől, miközben ők maguk alig tesznek le bármit is a közös asztalra.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Miért hozzám fordul mindenki segítségért? - teszi fel sokadszorra magának a kérdést, de a választ maga is tudja. Vegye megtiszteltetésnek mások bizalmát. Ha tud segítsen, de ne erején felül. Békével és alázattal fogadja a kéréseket, az agressziót felejtse el.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Egyértelmű, hogy ön egyedül is képes sikerre vinni a munkahelyén kiadott feladatokat, ám ne feledje: a csapatmunka arra is jó, hogy a feladatból más is részesüljön és a siker gyorsabb legyen. Gondolkodjon hát el azon, hogy elfogadja a segítséget.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mai mottója a „megcsinálom, bármi is fog történni”, ami egyrészt azt bizonyítja, hogy ön határozottan halad a célja felé, de jelenthet elkeseredettséget is. Ne feledje: megvan a tehetsége és a hozzáértése, hogy véghezvigye céljait.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Úgy érzi, mostanában nem egészen ott tart az életében, ahol szeretne, ezért elégedetlen. A kesergés helyett nézzen szét, gondolkodjon el, hogy mi az, ami felvidítaná, boldoggá tenné. Sosem késő újrakezdi, legyen szó az élet bármely területéről is.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valamire szeretne most nagyon nemet mondani, úgy érzi, az lenne az igazi kiváltság, ha ezt megtehetné. Gondoljon arra, hogy ha most mégsem mond nemet, az elősegíti a céljai elérésében. Kedvese kissé elutasító önnel, de legyen türelemmel.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Új impulzusokat keresnek a Nyilas szülöttei szerelmi fronton, és aki keres, az találni is fog. Az egyedülállóknak könnyű dolguk lesz, viszont a kapcsolatban élőknek érdemes elgondolkodniuk, hogy ilyen helyzetekbe megéri-e belemenni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne követeljen túl sokat magától, mert nincs értelme. A maximumot már így is teljesítette. A vállalkozás, amelyet szeretne beindítani, jó irányba halad, minden tény ezt bizonyítja. Ne lassítson és erőfeszítései meghozzák a várt eredményt.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Szeretné átlépni a saját határait, szeretne olyan területre lépni, amelyet eddig még nem térképezett fel. Mielőtt kalandvágyból belevágna az új feladat teljesítésébe, gondolja át, hogy ez valóban megéri-e. Pihenjen is, mert a szervezetének szüksége van rá.

Halak

II. 20.–III. 20.

Energiaszintje az egekben van, ezért kollégái és szerettei alig tudnak lépést tartani önnel. Ez a helyzet viszont segíti önt abban, hogy a kialakult nehéz helyzetben ne dugja a fejét a homokba, hanem a megoldást fogja keresni. Szerelmi téren sikert ígérnek a csillagok.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás