Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma





Próbáljuk megőrizni a hidegvérünket, a húsvét előtti napokban szükségünk lesz rá.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.28.
csillagjegy nap horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön adódhat egy helyzet, amikor a túláradó érzések arra késztetik, hogy mindent félredobva belevesse magát a szituációba, de talán érdemes lenne közben a józan eszére is hallgatnia. Mi van, ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgok, mint amire számít?

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha még friss a kapcsolata, most akkor nagyon jól alakul minden. Különösen akkor, ha még picit fel is dobja néhány kreatívabb ötlettel. Persze ez akkor is igaz, ha már régóta együtt vannak. Nem árt néha egy kis újítás.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Elég sűrű napot jelez a horoszkóp, nagy a húsvét előtti hajtás. És ha nem tartja magát szigorúan az ütemtervvel, akkor bizony könnyen elúszhat a feladatokkal. Erre hajlamosítják a víz-elemben járó bolygók is.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Víz-elemű jegyekben járó bolygók változékony hangulatot jeleznek. Az még hagyján, hogy könnyen megsértődik, de a Skorpió Hold miatt most extra érzékenyen reagál. Bármilyen vizes programmal (habfürdő, úszás) levezetheti a feszültséget.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most elfoglalt lehet annyira, hogy néhány alapvető szükséglete kielégítésére sem biztos, hogy elegendő ideje marad. Pedig azért enni-inni kellene, illetve óránként 10 percre jó lenne, ha átmozgatná magát. Tartson ki, mindjárt itt a hosszú hétvége!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Engedje ma, hogy az érzései, illetve a megérzései vezessék, és hallgasson rájuk, amikor egy döntést kell meghoznia valakivel kapcsolatban. Persze az ideális az, ha a józan ész és az érzések összhangban vannak, de ha most mégis ellentmondás lenne, akkor inkább az érzéseire hagyatkozzon.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagypéntek előtti napon az érzések dominálnak. Picit talán úgy érzi, hogy nem kap elegendő figyelmet, de ez valószínűleg nem a miatt van, hogy a szerettei kevésbé törődnének önnel, inkább az ön szeretetvágya növekedett meg.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpió Hold idején szinte belelát a másik lelkébe, olvas a gondolatai közt. Ez hasznos, de

veszélyes is lehet, és önnek is kell figyelnie rá, hogy ne manipuláljon másokat! Használja jól a megérzéseit, képességeit.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az nagyon nagy erőt ad önnek, amikor hagyja, hogy a szenvedély és az érzései irányítsák. Csütörtökön is jól teszi, ha teret enged ennek. Ne féljen kimutatni az érzéseit. Azzal, hogy mások mit gondolnak önről, önnek nincs „dolga”. Higgyenek, amit akarnak!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha jó dolgokat szeretne megélni érzelmileg, akkor ma nyitottnak kell lennie, és hagyni, hogy mások kimutassák a törődésüket. Ha szingli, akkor pedig engedje be az ajtón azt, aki most kopogtat. És persze az érzéseit önnek is ki kell mutatnia.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma valaki meglepheti azzal, ahogyan megosztja önnel az érzéseit, gondolatait. Lehet, hogy eddig nem álltak olyan közel egymáshoz. Ebből viszont még lehet egy barátság is akár, ha ön is elég nyitott és pozitív a másik irányába.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Víz-elemű bolygók sok érzelmet jeleznek. Ne lepődjön meg, ha most a szokásosnál is könnyebben meghatódik. Eközben a megérzései is felerősödnek. Most nagyon jó sugallatai, meglátásai lesznek, figyeljen a belső hangra.





 





Ezeket olvastad már?
Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás