Puskaporos hangulatba kerül ma ez a csillagjegy





Ma kicsit mindenki agresszív lesz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.16.
horoszkóp agresszív életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma sikerül egy apróbb részeredményt elérnie egy ügyben, mellyel ráadásul úgymond a kecske is jóllakhat, meg a káposzta is megmarad. Azért még ne bízza el magát, mert lesz még miért küzdenie, de a Skorpió Mars jelzi, hogy sikert ér el!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hétfőn szükség lesz egy kis taktikázásra, ha meg akarja tartani a megszokott harmóniát a kapcsolatában. A higgadt véleménynyilvánítás többet ér, mint a szótlan sértődöttség. Persze a hatékony párbeszédhez kettő kell.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne engedje, hogy a dühe elragadja hétfőn egy vita során. Csak akkor tud jól érvelni, ha hagy magának időt arra, hogy lehiggadjon. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nemcsak önnek. Mások is függnek ugyanis öntől.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyén. Ön nem az a fajta, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szüksége lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is. Amit elér, az hosszú távra szól.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagy szüksége volna arra, hogy valami módon növelje az önbizalmát. Sajnos ezt most nem oldhatja meg önerőből. Támogató szavakra, biztató mosolyra lenne szüksége hozzá. Keresse fel az egyik igazi jó barátját!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma megnő az esélye annak, hogy egy kissé puskaporos lesz a levegő ön körül és ha nem figyel oda eléggé, még ön is belekeveredhet mindebbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb, nem lenne jó, ha egyszerre robbanna minden.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön nagyon jószívű, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez az átmeneti segítség megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy végül már kötelességének tekintik, amit most szívességből tesz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érdemes a mai napon nyitott szemmel és szívvel járnia, mert új lehetőségei adódhatnak. A Skorpió Mars ereje kezd megmutatkozni az életében. Koncentráljon arra a lelki szemeivel, ami igazán fontos önnek, és amit el akar érni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A hétfői nap valahogy nem igazán az öné. Egy találkozót tervezett mára, de ha úgy érzi, hogy sem lelkileg, sem szellemileg nem tud igazán ott lenni, akkor inkább mondja le, és menjen haza pihenni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha túl sokat akar egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladjon apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehet azzal, amit elér. A kitartása nem lesz hiábavaló sem a szerelemben, sem a munkában.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hétfőn nehéz feladat elé állítják ma a munkahelyén. Elbizonytalanodhat, de akkor se mondjon nemet. Sikerülni fog, és meglesz a dicsőség! Segítséget persze nyugodt szívvel kérhet. Meg is fogja kapni, nem kell aggódnia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hétfőn különös megérzése támadhat valamivel kapcsolatban, és hamar bebizonyosodik, hogy igaza is van! Jó, hogy hallgatott az intuíciójára. Az is lehet, hogy éjszaka élén álma lesz: figyeljen az üzenetére!





 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás