A 36 éves kazah testépítő már korábban is beszámolt érdekes hóbortjáról, miszerint egy guminővel él elég érdekes kapcsolatban. Korábbi barátnőjét kolbásszal etette meg.

Yurii Tolochko és szexbabája, Luna nászútját az Instagramot használók is végigkövethették. A testépítő hivatalosan munka miatt utazott Szófiába, de mivel barátnője is vele utazott és közös programokra is elmentek, ezért ő ezt egy nászútnak tekintette.

Sok emberrel találkoztunk az utazás alatt, elmentünk éttermekbe, és kihasználtuk a szállodai szobát is” – mesélt a hátborzongató kalandról a 36 éves testépítő a Mirrornak.

Yurii Tolochko a pikáns részletekbe is belement. „Sokat szexeltünk, mindig romantikus hangulat mellett vacsoráztunk, és sokat fotózkodtunk a járókelőkkel, akik szívesen szólítottak le minket” – nyilatkozta a férfi.

„Mindenki reakciója más volt, de nem kaptunk negatív beszólást. A gyerekek nagyon szerették Lunát” – folytatta a testépítő.

Szeretem, amikor az emberek ránk néznek és jobb kedvük lesz. Amikor a járvány elkezdődött, ez különösen fontos lett. Az emberek félelemben éltek és gyakran jöttek az Instagram-oldalamra, hogy mosolyogjanak.

A 36 éves férfi beszélt korábbi kapcsolatáról, ami szintén egy guminővel volt.

Van egy másik párja is, Margot, de őt nem tudja többé romantikus helyszínekre vinni, mert elszakadt – mesélte Yurii Tolochko.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés