RETRO RÁDIÓ

Mimi életet mentett: a vecsési erdőben lett rosszul a budapesti férfi - Fotó!





Rosszul lett egy budapesti férfi a vecsési erdőben. Az életét egy rendőrzászlósnak, a mentőcsapatnak és nem utolsósorban Miminek, a kutyának köszönheti.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.30.
életmentés

Nem tudta, pontosan hol van, csak azt, hogy eltévedt valahol a Vecsés körüli erdőben, váratlanul rosszul lett és mozogni sem tudott egy 49 éves budapesti férfi. Szerencsére az eszméletét nem vesztette el és mobiltelefonja is nála volt, bár mindkét karja és lába is erősen zsibbadt, arra még volt ereje, hogy tárcsázza a 112-t.

A segélyhívást, ahogyan arról a police.hu beszámolt, Strehó Zoltán zászlós a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának zászlósa fogadta. Az ő koordinálásával fél órán belül megtalálták a mentőegységek a bajba került férfit.

A zászlós nem csupán higgadtan tette a dolgát, elindította a monori járőröket és Mimit, a szolgálati kutyát, de közben folyamatosan nyugtatta, szóval tartotta és persze biztatta a bajba került férfit. A kutyával kiegészült rendőri egységek mindent megtettek, hogy megtalálják a férfit a nehezen megközelített terepen.

A magatehetetle férfit Főnök, a kutyus segítségével találták meg Fotó: police.hu

A férfi hiába próbálta jelezni merre van, mert hangja rendre elcsuklott. Az időnként eszméletét vesztő, gyengülő férfi, János állapota egyre romlott, az idő pedig egyre szorított. Főnök is együtt aggódott rendőr kollégáival, majd mikor végre megtalálták János alig akarta abbahagyni a boldog ugatást. A helyszínen derült ki, hogy további segítségre van szükség, így Főnök és a többiek vigyáztak rá, míg az időközben riasztott mentőkre vártak. Kiderült, Jánosnak korábban már volt stroke-ja. Végül az összehangolt mentésnek köszönhetően kórházba került, ahol még időben megkaphatta a szükséges ellátást.

A rendőrök közzétették az életmentő beszélgetést is.





Ezeket olvastad már?
„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás