Egy nő szülés közben annyira elveszítette a józan gondolkozását, hogy nővére kezét kolbásztekercsnek nézte, majd meg is harapta.

A Mumsnet nevű internetes fórumon édesanyák osztják meg tapasztalataikat a szülőszobák rejtelmeiről, ide került fel néhány napja a nem mindennapi történet, miszerint egy hölgy megharapta a saját testvérét vajúdás közben – írja a Daily Star.

Egy élet világra hozása az egyik legcsodálatosabb dolog egy nő életében

De arról kevesen beszélnek, hogy milyen extrém fájdalommal, és néhány esetben megváltozott tudatállapottal jár egy szülés. Ez történt az egyik kommentelő nővel is, aki kolbásztekercsnek érzékelte nővére kezét a szülőszobán, rá is harapott a „finom falatra”.

A nő azt írta a weboldalon: „Nagyon éhes voltam már, be is voltam gyógyszerezve, beképzeltem, hogy valaki kolbásztekercseket említ a szobában, így amikor úgy éreztem, hogy megakarnak etetni, ráharaptam a testvérem a karjára. Szerencsére megbocsájtott” – nyilatkozta az anyuka a fórumon.

Az anyák sok mindenen mennek keresztül, mire a kezükben tarthatják gyermeküket /Képünk csak illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A nő élménybeszámolóját követően sorstársai sorra írták le saját történeteiket a szülésről

Én egyik éjszaka, amikor a fájdalomcsillapító hatása alatt voltam, érzékeltem, hogy valaki gyengéden megsimogatja az arcomat, azt hittem, hogy a kedves férjem. Gyengéden megfogtam a kezét, majd megcsókoltam… az aneszteziológusom volt az” – árulta el vicces történetét egy kismama.

„Egyik barátommal hasonló dolog történt, csak ő a szülészorvost harapta meg közben” – mondta el egy kommentelő.

Engem egyszer megütött egy vajúdó nő a szülőszobán, a szemüvegem leesett a fejemről és összetört” – írta le tapasztalatait egy egészségügyi dolgozó.

Úgy tűnik sok érdekes dolog történik egy szülészeti osztályon, csak ritkán beszélnek erről az orvosok, vagy éppen a kismamák.