„Úgy éreztem, mintha haldokolnék” – karjaiba sem vehette újszülött kislányát az agydaganatos édesanya





Hiába voltak komoly tünetei az édesanyának, az orvosok azt hitték, magától rendbe jön majd. A négygyermekes édesanya végül majdnem az életével fizetett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.10.
családi tragédia

Amikor a 31 éves Hannah Grady megpillantotta a pozitív terhességi tesztjét, boldogságot érzett. Ám aztán egymást követték a bajok…

„Nagyon ijesztő volt. A terhesség első 20 hetében menstruáltam, ugyanez történt az előző terhességem elvesztésekor is” – árulta el akkori kétségeit Hannah. Szerencsére a vizsgálatok kimutatták, hogy a születendő gyermeke jól van. Aztán a terhesség 28. hetében a négygyermekes anyukánál idő előtt beindult a szülés. Kórházba került, ahol az orvosok különböző gyógyszerek és injekciók segítségével leállították a szülést. De ezután minden csak még rosszabb lett.

„Szédülni kezdtem, amit az orvosok a vérszegénységnek tulajdonítottak. Aztán az egyensúlyérzékem is megromlott, és azt mondták, hogy fülgyulladásom van” – emlékezett vissza Hannah. Elfogadta a diagnózist, de motoszkált egy gondolat a fejében. Hároméves korában agydaganata volt, még a születésnapját is a kórházban töltötte. Miután meggyógyult az életét úgy élte, mint mások, de most megfordult a fejében, hogy ismét rákos lett. Amikor megindították a szülést, Hannah végigküzdötte a kimerítő vajúdást párjával, Jordannel az oldalán, mielőtt megszülte lányát, Pippát.

„A fejemben lévő nyomás elviselhetetlen volt. Nagyon rosszul éreztem magam. Miközben Pippát kitoltam, a fejemben egyre rosszabb lett a nyomás. Nem tudom, hogyan csináltam, mert annyira gyenge voltam. Úgy éreztem, mintha haldokolnék” – mesélte az édesanya, aki karjaiba sem volt képes venni újszülött kislányát. Másnap mégis hazaküldték. Az orvosai biztosak voltak benne, hogy ezután elmúlnak a problémái. Kételkedtek a diagnózisban, de Hannah túl gyenge volt ahhoz, hogy vitatkozzon.

Teltek a napok, és a gyötrelmes fejfájások folytatódtak. Olyan fájdalmai voltak, hogy mozogni sem tudott, és a szavait is elnémította. Az ágyból sem tudott kiszállni és folyamatosan hányt. Kórházba kerülése után derült ki, hogy agydaganata lett, és ha nem operálják meg sürgősen, akkor meghal.

Hannah szteroidokat kapott, hogy csökkentsék az agyduzzanatot. Hat nappal később 10 órás műtéten esett át, hogy eltávolítsák a daganatot és a hozzá kapcsolódó cisztát. Szerencsére a műtét sikeres volt, és Hannah egy héttel később hazamehetett. De hosszú út állt előtte a felépülésig – írja a Mirror.

„Jordan akkoriban a Jaguar/Land Rovernél dolgozott, és megengedték neki, hogy hat hónap szabadságot vegyen ki, hogy vigyázzon rám. Szükségünk volt rá, mert mindent neki kellett csinálnia” – emlékezett vissza Hannah.





Ezeket olvastad már?
Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás