Szörnyű tragédia történt a nyugat-yorkshire-i Wakefield községben. Az 53 éves apa, David Bottomley és fia, a 18 éves Clayton egy építkezésen dolgoztak, amikor rájuk zuhant egy lift – írja a Dailystar.

Az édesapa azonnal szörnyethalt. A fiatal fiú életéért azonban napokig küzdöttek a kórházban, de hiába volt az emberfeletti küzdelem, a fiú is belehalt a sérüléseibe.

A lap arról számol be, hogy a 18 éves Clayton rögbizett, és csapata egyik legjobbja volt. Edzője a közösségi médiában tudatta a szörnyű hírt.

„Nehéz szívvel tudatom, hogy Clayton Bottomley, a csapat egyik junior játékosa elhunyt egy borzalmas liftbaleset után” – írta a csapat trénere, Rick Brown.

Először még tapasztalatlan volt, de hamar belejött a játékba, nagyon elszánt játékos volt, aki mindig a maximumot akarta nyújtani. Soha nem hátrált meg, és minden meccsen 100 százalékot nyújtott. Igazi csapatjátékos volt” – fogalmazott a srác edzője.

Édesanyja, Paula és testvére Molly összetörtek a tragédia után.

A fiú nagyon segítőkész volt, és szinte elválaszthatatlan volt édesapjától, emellett mindig szívesen segített az építkezéseken, bármilyen feladatot elvállat, amit lelkiismeretesen el is végzett.

A hatóság a tragédia körülményeit és okát még vizsgálják.