Volt már olyan ugye, hogy a partnered tett valamit, amitől dühbe gurultál, de nem beszéltél az érzéseidről, hogy ne ingasd meg a kapcsolatot? Nos, ha ez a helyzet, akkor ez az illúzión alapuló teszt pontosan felfedi, mi az a tulajdonság, ami zavar a párodban. Nézd meg jól az alábbi képet és mutatjuk, mi kelt benned negatív érzéseket az alapján, amit elsőként kiszúrtál.

Amennyiben először a vörös függönyön akadt meg a szemed, akkor olyan ember vagy, aki utálja a drámát és a bosszúálló viselkedést. Mindig igyekszel távol maradni a konfliktustól. Persze izgalmas lehet randizni egy kalandvágyó emberrel, de a merészség zavart is kelthet benned, főleg, ha a választottad hajlamos téged hibáztatni mindenért. Ne legyél bűnbak, állj ki magadért!

A térdelő férfit szúrtad ki? Ez esetben a partnered túlzott ragaszkodását és a rászorultságát viseled nehezen. Rendben van, ha szeret veled lenni, de ha ez birtoklási vággyá nő, akkor jobb lépni. Ha megfojtva érzed magad a kapcsolatban, kérj teret magadnak akár egy kis összezörrenés árán is!

A profilból mutatott férfi arca azt jelzi, hogy a választottad makacssága dühít fel. Úgy gondolod, hogy mindkettőtöknek kompromisszumkésznek kellene lennetek, de partnered hajthatatlan és ez kikészít. Mutass rá az igényeidre, ne hagyd, hogy irányítson és mindig rád háruljon a felelősség!

Ha a dühös, támadó férfire figyeltél fel, akkor az indulatos viselkedéstől mászol a falra. A partnered hamar dühbe gurul, és ez végtelenül zavar téged, mégis ilyenkor inkább csendben maradsz, mert úgy érzed, csak rontanál a helyzeten. Tudasd vele gyengéden, hogy az idegeskedés nem tesz jót sem neki, sem neked, sem a kapcsolatnak.