Jogosan gondolod, hogy partnered valószínűleg nem tervez sokáig veled maradni, ha kapcsolatotok állandóan spontán alakul. Ha soha nem tudod időben, hogy hol és mikor fogtok találkozni, akkor valószínűleg más programokat helyez előtérbe. Ugyanígy legyen gyanús, ha rendre az utolsó pillanatban mondja le a találkát. Eleinte akár szórakoztató is lehet ez a titokzatosság, de ha hosszú távban gondolkodsz, akkor keress olyat, aki megbecsül!

Forrás: Pixabay

Folyton megváltoztatja véleményét? Az egyik pillanatban úgy tűnik, odáig van érted, máskor pedig figyelmen kívül hagyja azt is, amit mondasz? Ha ennyire ellentmondásosan viselkedik, akkor talán nem őszinte a szerelem… Az sem jó jel, ha nincs definiálva a kapcsolatotok – írja a letlovebelouder.com. Ha úgy beszél rólad, ami arra utal, hogy te vagy a „másik”, és nem mondja ki, hogy egy pár vagytok, akkor menekülj.

Ne számíts rá, hogy megváltozik, ha csak a testiség miatt rohan hozzád. Ha nem akar más miatt időt tölteni veled, zsákutcába kerültél. Fontos, hogy ő is tegyen érted és szervezzen közös programokat, te egyedül kevés vagy egy jól működő kapcsolathoz. Akkor is gyanakodhatsz, ha állandóan kifogást keres. Késett vagy el se ment a randira? Ha mindig valami furcsa körülmény szól közbe, mondd meg neki, hogy a sok mentegetőzés unalmassá vált. Hidd el, ha nyitott szemmel jársz, megtalálod a másik feled.