RETRO RÁDIÓ

„Tartották a fejemet, hogy ne vérezzek el” – Krisztinát szerelmével üldözte a férfi, aki a balesetét okozta





Szerelmével üldözte későbbi áldozatát az a fiatal férfi, aki még vasárnap okozott súlyos autóbalesetet Kóka és Sülysáp térségében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.28.
borulás

Ládi Krisztina mindössze 21 éves, de már tapasztalt sofőr. Mivel több cégnél is futárként dolgozik, alaposan kiismerte a gépkocsivezetés fortélyait, és általában az éles helyzetekben sem ijed meg. Rutintalan vezetőből bőven akad a közutakon, de a fiatal lány szinte mindig tudja, hogyan kell reagálnia a váratlan szituációkra.

Kriszti eltöltött néhány kellemes napot a barátaival a Balaton-parton, ám a kiruccanásnak vasárnap már véget kellett vetni, hiszen a lányt munkára várták egy dányi étteremben.

„A mögöttem levő autóban az egyik legjobb barátom utazott, mert azt terveztük, hogy elkísér a vendéglőbe, így ő mindent látott. Megkezdtem egy előzést, de az előttem haladó autó szerintem szándékosan rám húzta a kormányt. Ezzel rám hozta a frászt, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy az ütközés elkerülése érdekében én is hirtelen balra irányítsam a kocsimat – mondta a Borsnak Krisztina.

A lány barátja, Dávid értesítette a mentőket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek

Az érintett útszakaszt egyébként néhány hete újították fel. Friss aszfaltot öntöttek le, az úttest mellett pedig egyméteres szélességben fehér murvát szórtak szét. Krisztina autója elkapta a kő­zúzalékot, amitől megcsúszott.

„Többször megpördültem, majd abba a sávba érkeztem, amelyikben az előzést megkezdtem, csak a saját forgalmi irányommal szembe. Kóka és Sülysáp között van egy kis dombocska. Annak nekicsapódtam, de visszadobott. A kocsi végül felborult, és a vezetői oldalon állt meg” – emlékezett vissza Krisztina.

Szerencsémre csak az arcom sérült látványosabban, és tele vagyok vágásokkal. Többen is azonnal a kocsimhoz siettek segíteni, de egyszerűen nem látták, hogy még a kocsiban ülök, vagy már alatta vagyok. Az utóbbi volt az igaz. Arra tisztán emlékszem, hogy két fiatal nő beszélt hozzám, és ők tartották a fejemet, hogy ne vérezzek el. Örökre hálás leszek nekik, ahogy a sülysápi és kókai önkéntes tűzoltóknak is” – mondta Kriszti.

Kriszti súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, de szerencsére felépül

A mentőket a lány barátja, Dávid hív­ta ki, és ő értesítette Krisztina szüleit is. Ők azonnal a helyszínre siettek, de csak akkor értek oda, amikor a gyerme­küket már a mentősök felfektették a hordágyra.

Ismerte a másik autó sofőrjét

Mint kiderült, Krisztina nagyon is jól ismeri a baleset okozóját.

„Hetekkel ezelőtt volt egy konfliktusunk, mert Balázs udvarolni próbált nekem, de én jeleztem neki, hogy nem vagyok vevő a közeledésére. Különböző képeket is küldött magáról, mert azt hitte, hogy azzal célt ér nálam.”

„Dávid egyébként jól ismeri a barátnőjét, és el is mondta neki, hogy a kedvese nem őszinte hozzá. Ebből egy komoly családi veszekedés keletkezett, annál is inkább, hogy van egy közös gyermekük. A szemtanúk szerint Balázs megpróbált volna elhajtani, de az előtte álló kocsisor miatt nem tudott. Azt nem állíthatom, hogy a balesetet szándékosan okozta, de meggyőződésem, hogy amikor észrevette, hogy én haladok az úton mögötte, hirtelen ötlettől vezérelve meg akart ijeszteni” – szögezte le Kriszti, aki úgy tudja, hogy Balázs jogosítványát többször is elvették már.





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás