Az utolsó kívánsága mellett az utolsó kérése is teljesült Gyöngyi Sándornak. Miután túlélte a kisfia gyilkosait, Bence mellé helyezte végső nyugalomra a családja. A daganatos megbetegedéssel küzdő férfi családja szűk körű búcsúztatást tartott − írja a Bors.

„Abba a sírba, a fejrészhez lett betéve édesapám urnája, ahol Bencus is nyugszik. Ott lesz neki is a neve, és egy kis fénykép is lesz kihelyezve róla” – mondta a Borsnak Lilla, aki édesapja elvesztésekor teljesen összetört.

Gyöngyi Sándornak másodszorra kellett szembenéznie a hasnyálmirigyrákkal, de sajnos ezúttal felülkerekedett rajta a betegség. Búcsúztatója szinte napra pontosan 8 évvel azután volt, mint a kis Bence temetése.

„A szobája pont ugyanolyan, mint amilyen volt, nem fogok hozzányúlni. Bence és apu szobája elmozdíthatatlanok számomra. Az ágyon van a fényképe, amihez esténként be szoktam menni. Ugyanúgy, ahogy korábban is tettem. Beszélni is szoktam hozzá, én így tudom feldolgozni ezt a szörnyű helyzetet” – mondta a Borsnak Gyöngyi Lilla.