RETRO RÁDIÓ

Lánykérés előtt akart erőszakolni a gödöllői szatír, szörnyű részletek a támadásról





A szatír saját bevallása szerint, nagyon sokat ivott, ezért nem emlékszik pontosan, mit is tett is az 55 éves áldozatával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.01.
támadás

A gödöllői szatírt vasárnap fogták el a rendőrök, de a gyorsított eljárás miatt már szerda reggel bíróság elé kellett állnia a 25 éves férfinak. A kárpátaljai férfi Kerepesnél a HÉV-ről leszállva követett egy 55 éves nőt, akire később brutálisan rátámadt majd megpróbálta megerőszakolni őt.

Sz. Sándor Gergő vasárnapi letartóztatása Fotó: police

Sz. Sándor Gergőt börtön büntetésre ítélték, miután két rendőr bekísérte őt a Gödöllői Járásbíróság épületébe. A sovány testalkatú, ukrán–magyar kettős állampolgárságú férfi még az ítélet kihirdetése előtt nyilatkozott a Blikknek.

Pontos részletekre nem emlékszik

„Egy hónap szabadságon voltam, a kistestvérem ballagására utaztam haza Kárpátaljára, ahonnan éppen múlt pénteken, a támadás napján értem vissza a kerepesi munkásszállóra. Jócskán fogyasztottam alkoholt, aztán elmentem vásárolni, közben tovább folytattam a piálást. Ekkor láttam meg a hölgyet, de a pontos részletekre nem emlékszem” - árulta el Sándor a Blikk újságírójának.

A vádirat alapján a férfi először a vállánál fogva fellökte a középkorú hölgyet, majd rámászott és közölte vele:

Szükséged van-e a nagy fa..omra, mert akkor jól megd..lak?!

A férfi a nő tiltakozása ellenére sem engedte el. Miközben az áldozatán feküdt megfogta a saját nemi szervét, sőt még az sem tántorította el, hogy a nő azt mondta neki, hogy menstruál. Végül az 55 éves hölgynek nagy nehezen sikerült kiszabadulnia Sándor fogságából, de még így is több sérülést szenvedett az incidens következtében.

„Azért futottam el, mert megijedtem. A szállóra mentem, ahol senkinek nem beszéltem a történtekről. Szombaton pihentem, vasárnap pedig pont akkor fogtak el, amikor vásárolni mentem. Gondoltam rá, benne volt a pakliban. A hölgyről azóta nem tudok semmit. Üzenem neki, hogy az elnézését kérem, most fordult velem először ilyen, nagyon sajnálom. Azóta megfogadtam, egy korty alkoholt sem iszom többé” - esedezett a férfi, aki ekkor a Blikknek még azt is elárulta, hogy barátnője is van. Két és fél éve van együtt egy kárpátaljai lánnyal, akinek Sándor hamarosan meg akarta kérni a kezét. A párjához novemberben ment volna vissza, mivel Magyarországra csak dolgozni jár.

A találkozást és a haza utazást valószínűleg el kell halasztania, hiszen a bíróság tegnap nem jogerősen négy év börtönre ítélte.

Sándor egy korábbi támadásról is beszélt

Januárban történt egy igencsak hasonló eset, amire Sándor szintén kitért. Akkor egy 47 éves nőt támadtak meg a HÉV-en, akit támadója arra szólított fel arra, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. Piroska nem engedelmeskedett a támadójának, ezért az idegen többször is megrúgta, eközben végig arra próbálta rávenni a nőt, hogy tolja le a nadrágját.

„Azoktól a polgárőröktől hallottam erről az esetről, akik elfogtak. Tavaly decembertől idén márciusig Ukrajnában tartózkodtam, úgyhogy ahhoz az esethez semmi közöm” - tette hozzá a Sándor.

Piroska támadóját a rendőrség azóta is keresi.

A januárban megtámadott nő a Blikktől értesült az esetről.

- Örültem volna, ha kiderül, ő támadott meg engem is. A képek alapján a testalkata és az életkora is nagyjából stimmelt. Nagyon remélem, hogy egyszer az én támadóm kezén is kattan majd a bilincs - árulta el Piroska.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás