Egy hétköznapinak tűnő esküvő köttetett nemrég Angliában, Staffordshire államban. Összeházasodott Rich és Evie Foetu Tomkinson. A 48 éves férfi későbbi feleségével, a 29 éves Evie-vel egy kocsmában ismerkedett meg néhány éve, azonban most kiderült, hogy korábban már találkoztak egymással.

A férfi az esküvőjüket megelőzően találkozott partnere szüleivel, és megdöbbentő felfedezést tett. Személyesen ismeri őket, ugyanis korábban egy utcában dolgoztak a férfiak egymással a 90-es években. Továbbá eszébe jutott, hogy abban az időben a pár egy csecsemőt hordott babakocsival, akivel ő is találkozott és játszott együtt. Így összerakta a képet, hogy a 28 évvel későbbi feleségét már csecsemőkorában megismerte, amikor ő már 19 éves volt.

A felfedezést inkább érdekesnek, mint ijesztőnek tartotta, a 19 éves korkülönbséget pedig nem tartja túlzónak Rich, és a család, illetve a barátok is támogatták őket benne, hogy összekössék az életüket. A történet pedig még nagyobb happy enddel ér véget, ugyanis 2022 májusában kiderült, hogy Evie a közös gyermeküket hordja a szíve alatt.