Sparkle Massachusetts állam kertvárosában él. Az ebet mindig is a környék barátságos kutyájaként tartották számon az ott élők, miután gyakran ül a ház előtt és lelkes szeretettel köszönti szomszédokat.

Sparkle-ról nemrég derült ki, hogy rákos, de szerencsére a betegség nem törte le a már 11 éves négylábút. Továbbra is nagyon lelkes és hálás minden törődésért amit a gazdái mellett a járókelők is adnak neki.

Sparkle betegségének a híre futótűzként terjedt az interneten. Sokan csak ezért keresik fel a környéket, hogy találkozhassanak a szőrös négylábúval.

A táblán a következők olvashatóak:

A nevem Sparkle, egész évben szeretek idekint lenni és új emberekkel találkozni!

De bemehetek amikor csak szeretnék. Ha bármi kérdésed lenne a bilétámon megtalálod az örökbefogadó anyukám és apukám telefonszámát. Ők jobban beszélnek angolul mint én. Köszönöm!

A kutyus gazdái kézfertőtlenítőt is kihelyeztek, hogy a járókelők, mindenféle bacilusfertőzéstől mentesen tudják simizni a szeretetgombócot.

A Sparkleről feltöltött képek alatt teljesen felrobbant a kommentszekció.

Egy ember kommentelte: “Kérlek hozz neki finom jutalomfalatot és simogasd meg helyettem is. Légyszi!

Másik felhasználó hozzátette: ”Felmondanék a munkahelyemen és életünk végéig Sparkle mellett lennék a kis tornácán.„

A harmadik ember mondta: “Awwww… Én elvesztettem az öreg kutyim szombaton, ez csalt először mosolyt az arcomra, mióta eljöttem az állatorvostól.”

Míg valaki más kijelentette: ”És én most könnyekkel küszködöm a munkahelyemen. Köszönöm.