Nyolc év telt el azóta, hogy egy idős férfi egy akkor még mindössze 6 éves kislányt kétszer is megerőszakolt. Az amerikai Texasban élő William Wiltse az éjszaka közepén keltette fel a lányt, a fürdőszobába vitte, ahol levetkőztette, majd molesztálta és bántalmazta.

A borzalom akkor derült ki, amikor a gyermek végre elég erősnek érezte magát és mindenről beszámolt szüleinek. A 80 éves William Wiltse beismerő vallomást tett a tárgyaláson, sőt részletesen beszámolt arról a szörnyűségről, amit a kislánnyal tett. Mindkét incidens a férfi házában történt 2013 márciusában. Az efféle gyerekbántalmazási ügyekben az Egyesült Államokban minimum 30 év börtönbűntettest szoktak kiszabni, ezzel szemben William mindössze 20 nap elzárást kapott és a beleegyezésével felvették a szexuális ragadozók nyilvántartásába – írja a Daily Star.

Ezen kívül 3965 dollár (1.196.851 forint) pénzbírság megfizetésére kötelezték és 240 óra közmunka elvégzésére, illetve a továbbiakban tilos 18 évnél fiatalabb személlyel kapcsolatba lépnie, előzetes jóváhagyás nélkül. John Gillespie ügyész az enyhe büntetését azzal magyarázta, a szülők jóváhagyták az ítéletet, hogy kislányuknak ne kelljen az esküdtszék előtt vallomást tennie.