Mint arról a Bors beszámolt, Niki és Benjamin éppen a Budapesti Operettszínház próbájára igyekezett, amikor a Jókai utcában egy építés alatt álló épületrész lezuhant a magasból. A törmelékek maguk alá temették a gyönyörű balerinát, míg kedvese nem sérült meg. A lányt válságos állapotban szállították kórházba. Az első napokban az is kérdés volt, hogy a művésznő életben marad-e, a teátrum társulata ezért imaláncot indított a csodáért. A fohászok meghallgatásra leltek: a balerina magához tért.

Benjamin végig támogatta szerelmét. Időközben Nikit átszállították a kórházból az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik.

A férfi úgy döntött, nem vár tovább élete legfontosabb kérdésével: hozzá megy-e Niki feleségül? A lány igennel felelt. Az eljegyzésre a legközelebbi rokonok és barátok mellett kollégákat is meghívtak. A párral együtt örülhetett Kiss-B. Atilla, az Operettszínház főigazgatója is.

Mindannyian meghatódtunk, amikor láttuk Niki boldogságtól sugárzó arcát. Benjamin egy csodálatos férfi, aki minden kétséget kizárva bizonyította érzelmeit. Őket az égiek is egymásnak szánták, és szívből kívánjuk nekik, hogy életük végéig maradjanak együtt – mondta a Borsnak egy közeli ismerős.

Fotó: Somai Valér

Úgy tűnik, a fiatalok kapcsolata kiállta a nehéz próbát. A balerina rehabilitációja még bizonyára eltart egy darabig. Jelenleg kerekesszékben tölti ideje nagy részét, és a fején is védősisakot visel. Megbízható forrásból úgy tudjuk, hogy nem csupán a tervezett esküvőjén szeretne majd táncolni, a színpadra is szándékozik visszatérni. A vőlegénye minden tőle telhetőt megtesz a sikerért.