RETRO RÁDIÓ

Hátborzongató videó, csak erős idegzetűeknek, ökölcsapással ütötte le a lakótelepi asszonyt a 16 éves fiú





Kamaszok raboltak ki több nőt is a fővárosban, lesből csaptak le áldozataikra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.29.
XXI. kerület támadás

Mindössze 15 évesen kezdte a rablást az a fiú, aki több nő válláról is letépte a táskát, ráadásul az egyik áldozatát még meg is verte.

A kamasz 2020. május és június hónapokban 5 nőt rabolt ki úgy, hogy letépte a vállukról a táskát, majd elszaladt. Egy későbbi, októberi esetben pedig meg is ütötte a sértettet azért, hogy a táskáját megszerezze.

A vádlott a vád szerinti bűncselekményeket többnyire a XX. kerületben, egy esetben a IX. kerület, Boráros téren, az októberi rablást pedig a XXII. kerületben követte el. Sétáló, megállóban várakozó, vagy hazafelé tartó sértetteket támadott meg – írják az ügyészség oldalán.

Volt olyan eset, hogy a néhány perccel a korábban elrabolt táskával menekülő tini, futás közben tépte le egy másik nő táskáját, és így már két táskával menekült tovább.

A vád szerint a fiatalkorú 2020. október 11-én ismerőseivel egy menetrend szerinti buszon utazott a VII. kerületből a XXII. kerület irányába. A fiatalok rágyújtottak, illetve hangoskodtak a buszon, ezért a XXII. kerület, Leányka utcai lakótelep megállónál a buszvezető felszólította őket, hogy szálljanak le a járműről. Ugyanennél a megállónál szállt le a sértett is, akire a vádlott felfigyelt. Szólt társainak, hogy mindjárt visszamegy hozzájuk, majd követni kezdte a nőt a társasház bejárati ajtajáig. A sértett kinyitotta a bejárati ajtót, belépett a lépcsőházba, majd közvetlenül mögötte belépett a vádlott is. A fiatalkorú támadó megragadta a sértett kezében tartott táskát és megpróbálta kitépni a kezéből, a nő azonban erősen ráfogott, így végül a vádlott elengedte a táskát, és az ajtón kívül maradt.

A sértett igyekezett becsukni a bejárati ajtót, ekkor azonban a vádlott belökte azt, majd belépett a lépcsőházba és nagy lendülettel, ököllel megütötte a sértettet a fején. Az ütés következtében a sértett a falra szerelt postaládákba ütötte a fejét, és a táskáját elejtve a földre esett, és rövid időre elvesztette az eszméletét. A 16 éves fiú ekkor felkapta a földről a táskát, és azzal együtt futva elhagyta a lakóépületet.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség fiatalkorúak büntetőügyeinek részlege a fiatalkorút üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével, illetve vétségével, valamint az utóbb ismertetett esetben, rablás bűntettével vádolja, és fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza a vádiratban.

A vád szerint két esetben egy 17 éves lány is osztozott a zsákmányban a fiúval, őt a fiatalkorúak ügyésze orgazdasággal vádolja. Az ügyészség vele szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás