Az utóbbi időben egyre többen döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek, mert elégedetlenek azzal, ahogy kinéznek. A Spanyolországban élő Silvia Idalia Serrano is arra az elhatározásra jutott, hogy plasztikai beavatkozásoknak veti alá magát. A fiatal nő április 29-én feküdt be egy Madridban található klinikára, ahol zsírleszívást, mellnagyobbítást és fenékplasztikát végeztek el rajta.

A 34 éves hölgy meg is kapta, amire vágyott, azonban sokáig nem örülhetett, ugyanis kiderült, hogy a szervezetét a műtét közben egy húsevő baktérium támadta meg – írja a Mirror.

Egy héttel az operáció után borzalmas fájdalom jelentkezett a nőnél, ekkor Silviát azonnal kórházba szállították, ahol amilyen hamar csak lehetett, megkezdték a kezelését, a teste azonban nem reagált jól, ezért az orvosok végül kénytelenek voltak mesterséges kómába helyezni őt.

A nő életéért csaknem három hónapig küzdöttek, de minden igyekezet ellenére Silvia szervezete feladta a harcot. A gyászoló család beperelte a kórházat, szerintük ugyanis az ott dolgozók gondatlansága miatt történhetett meg a tragédia.