Akik az „A” személyiségtípusba tartoznak, ambiciózusabb személyiségek. Ugyanakkor ők stresszelnek többet és hajlamosabbak a mentális összeomlásra, a betegségekre. A spektrum másik végén a „B” személyiségtípusú emberek vannak, ők nyugodtabbak, követik az áramlást és a jelenben élnek. Mai rendkívül felgyorsult világunkban a hírek szerint a legtöbben az „A” kategóriába tartoznak. Te is? Képes feladványunkból máris kiderül.

Forrás: themindsjournal.com

Ha a fenti képen a levelek keltették fel érdeklődésedet, akkor az „A” típusba tartozol. Nagyon ambiciózus vagy, és mindig úton vagy. Jó tanács: tanulj meg lassítani és élvezd az olyan apróságokat is, mint a naplemente látványa, egy séta a természetben vagy egy jó kávé.

Ha a fa gyökerei vonzották a tekintetedet, akkor némileg „A” típusú vagy. Kicsit szervezett és kicsit feledékeny is vagy egyben. A fenti tanácsok megfogadásán kívül ideje legyőzni a benned rejlő szorongást.

Ha egy ajkat láttál meg először, akkor „B” típusú személyiség vagy. Annyi a dolgot, hogy magasabb szintre emeled a lassítás képességét és vigyél egy kis struktúrát az életedbe. Ha egyensúlyba kerültél, akkor már csak élvezned kell a lehetőségeket.