Még mindig nem sikerült feldolgozni a szülőknek azt a tragédiát, hogy elveszítették lányukat, a 18 hónapos Chloét, aki egy karibi hajóút alkalmából az ablakból kizuhanva közel 50 métert zuhant, majd a betonba csapódva szörnyethalt – írja a The Sun felidézve a rémes történetet.

A 38 éves Kimberly még 2 év távlatából sem tudja elhinni, ami történt. Lányukra Anello nagypapa vigyázott a medencénél a hajó 11. emeletén, de nem eléggé, mert a nyitott ablakból kizuhanva életét veszítette a másfél éves Chloé. Az anyuka nemrég felidézte a 2019 nyarán történteket, és még most is zokogva mesélte, emlékszik, hogy azt üvöltötte a nevelőapjának: Megölted Chloét!

A nagypapát felelősségre is vonták, de a család elsősorban a hajótársaságot hibáztatta, a felelőtlen kialakítás miatt.

A bíróság három év próbaidőre ítélte Anellót 2020 októberében, aki azt állította, nem vette észre, hogy nyitva van az ablak. Hiába pereskedtek, Chloé szülei nem tudtak fogást találni a hajótársaságon, hiszen mint a bíróság is megjegyezte (és a társaság is ezzel védekezett), az ablak nyitva volt, ezért a nagypapának fel kellett volna mérni az alapvető (!) balesetveszély lehetőségét.