A hírek szerint több rémisztő bűnügyben is része lehetett a 2007-ben Portugáliából eltűnt kislány, Maddie McCann megölésével gyanúsított férfinak. C. Brueckner elfogásakor fény derült pedofil hajlamára, és azt is vizsgálja a rendőrség, hogy szerepe volt-e más meggyilkolásában.

Forrás: Facebook

Egy forrás állítja, a férfi korábban beismerte neki, hogy megölte exbarátnőjét. Elmondása szerint Brueckner a bűntény idején részeg volt és a gyilkosság baleset következménye. Bár korábban már rendőrségi vizsgálat indult a nő halála kapcsán, a férfi ellen nem tudtak vádat emelni. A gyanúsított jelenleg hét évig tartó börtönbüntetését tölti egy 72 éves nő megerőszakolásáért. Erre a szörnyűségre szintén Portugáliában vetemedett, körülbelül 18 hónappal a kis Maddie eltűnése előtt.

A rendőrség bízik benne, hogy végre pontot tehet a kis Maddie ügye végére. A több mint egy évtizede húzódó nyomozás során számos gyanúsított is a látóterükbe került, de senkire nem tudták rábizonyítani a kislány elrablását. Maddie szülei egyértelmű bizonyítékokra várnak, ennek hiányában a mai napig reménykednek abban, hogy visszakapják kislányukat.