Éva több mint egy hónap küzdelem után kikerült az intenzív osztályról, ami még az ápolók számára is csoda volt. Küzdelme során volt, hogy azt közölték lányával, hogy 1 százalék esélye van a felépülésre, de a négygyermekes anyuka leküzdötte a betegségét.

Éva a Metropolnak őszintén elmesélte, hogy mi várt rá miután kórházba került koronavírussal.

„Mivel az értékeim semmitől nem javultak, két napra rá Covid-pozitívként az intenzív osztályra kerültem, ahol végül lélegeztetőgépre helyeztek. A férjem be sem jöhetett hozzám, de nem is lett volna rá jó hatással a látvány. Amikor gépen voltam, általában nem voltam magamnál, csak néha hallottam az ápolókat beszélni – ez adott nekem nekem erőt. De túléltem! 42 napot voltam az intenzíven, ebből 27 napot lélegeztetőgépen. December elején kezdődött, és az intenzívről csak január 19-én kerültem ki. Boldog voltam, hogy élek, és nemsokára hazamehetek a családomhoz, de még mindig szörnyű állapotban voltam” – meséli.

Ha kíváncsi vagy Éva történetére és arra, hogyan sikerült átvészelni ezt az időszakot, akkor keresd a Metropol szerdai számát a lap értékesítőinél, vagy keresd fel a www.metropol.hu-t.