Kendall Jenner az egyetlen a Kardashian–Jenner lányok közül, akinek nincsen még babája. A gyönyörű modell ugyan elismerte, hogy néha már elképzeli, hogy gyereket vállal, de egyelőre még nem siettetne semmit. A családja azonban már nagyon erőlteti, hogy gyereket vállaljon – írta meg a BuzzFeed.

„Anya 100 százalékban erőlteti, hogy végre vállaljak én is gyereket” – mondta a modell, aki egyébként hozzátette, hogy nem csak Kris zaklatja a gyerekekkel.

Leginkább anya és Kylie” – tette hozzá Kendall, aki még történeteket is mesélt arról, hogyan akarják rávenni a várandóságra.

„Volt egyszer, hogy csak véletlenszerűen írt nekem egy SMS-t, és azt írja: „Azt hiszem, itt az idő” – fogalmazott Kendall, aki erre mindig csak annyit kérdez vissza, hogy ez a kérdés nem az ő dolga kéne hogy legyen.

A kérdésre pedig gyakran csak annyi a válasz, hogy: „Én csak a te barátságos emlékeztetőd vagyok!”

Már gondolkozik egy kisbabán

„Egyelőre még közömbös vagyok a kérdésben, mert igazából még napról napra élem az életem. De elismerem, hogy néha rám jön már a babázhatnék, különösen Kylie újszülöttjével…” – ismerte be Kendall, aki egyébként igyekszik sok időt tölteni a család gyerekeivel.

„Úgy gondolom, olyan szórakoztató lenne, ha nekem is lenne egy. De még jól vagyok így. Most csak szabad madárként élek” – tette hozzá.