Öt nap alatt a halálba ragadta a koronavírus a virginiai Teresát, aki a Covidot megelőzően kitűnő egészségnek örvendett. Gyászoló édesanyja, Nicole a 10 éves kislány temetése után nem bírt otthon gyászolni, meg akarta előzni a hasonló, tragikus helyzeteket, ezért az iskolai gyűlésen azért könyörgött a vírustagadóknak és oltáselleneseknek, hogy ne terjesszék veszélyes tanaikat – írja a CNN.

 

Képünk illusztráció/Pixabay

Nicole a könnyeivel küszködve szólalt fel az iskolai bizottság ülésén, arra kérve szülőtársait, hogy ne dőljenek be az álhíreknek, és fogadják el, hogy a koronavírusnak még mindig nincs vége.

„Azt mondták, a betegségnek vége, és az egészségesek nem is halnak bele. Mikor ezt mondták, én az egészséges lányom halálos ágya mellett ültem” – mondta az ülésen a zokogástól elcsukló hangon az anyuka, aki férjével és nagyobb fiaival együtt már beoltatta magát, és Teresa a húgával együtt alig várta, hogy ők is átessenek az oltáson.

Nicole elmondása szerint az erőt a családjából meri, és azokból a biztató üzenetekből, amelyeket ismeretlenek százaitól kap. Mint elmondta, sokan épp Teresa történetét olvasva döntöttek úgy, hogy felveszik a vakcinát.