Hátborzongató dologra lettek figyelmesek SunExpress munkatársai. Reggelijük közben fedeztek fel egy kígyófejet a felszolgált ételben a török légitársaság utaskísérői – írja a Daily Mail.

A török–német SunExpress légitársaság személyzete éppen az Ankarából Düsseldorfba tartó járaton dolgozott július 21-én, amikor az ételben a nem odaillő hüllőfejet felfedezték. A helyi idő szerint hajnali 3 óra 30 perckor felszálló járaton a személyzet leült reggelizni, amikor már az étel felét megette az egyik dolgozó, a felszolgált ravioli- és zöldségtál alján felfedezték egy kígyó fejét.

Az ételtartóban talált csúszómászónak a feje le volt vágva, ami a testéből pedig megmaradt nagy valószínűséggel a reggelibe került. A hüllő egy sötétzöld vagy fekete színű, és hosszában jellegzetes sárga csíkokkal díszített kígyó lehetett.

A légitársaság azt közölte, hogy elfogadhatatlannak tartják a történteket és vizsgálatot indítottak az eset kapcsán. Amíg az ügyet kivizsgálják addig leállították az érintett termékek szállítását. Az ételt szállító cég szerint kizárt, hogy az ő üzemükben került kígyó a termékbe.