Máris kiderül, milyen személyiségjegyek határoznak meg téged. Gondold csak át, mi a legautomatikusabb mozdulat, amikor felveszed a táskád – hol hordod?

Ha a hátadon viszed a batyud, akár egy iskolatáskát, akkor kalandvágyó vagy és független. Minden helyzetre készen állsz és nem érdekel mit gondolnak rólad mások. Az emberek csodálnak önállóságodért és megbízhatóságodért.

Amennyiben a kezedben viszed a táskád, az azt jelzi, hogy szeretsz mindent kézben tartani, a munkádat is rend uralja. Mindenről értesülni akarsz, és mivel megbízható vagy, barátaid örömmel öntik ki neked a szívüket. Magabiztos vagy és céltudatos.

A válladon viseled a táskád? Magabiztos vagy és gondtalan, a viselkedésed tapintatos. Könnyedén kijössz másokkal, saját ügyeidben a funkcionalitás fontos számodra.

A válladon át, keresztezve hordod? Ez a legjobb módja annak, hogy vigyázz értékeidre és szabadon mozoghass. Akik sokat utaznak, általában így viselik táskájukat, ezzel is jelezve függetlenségüket. Személyiséged hűvös, ugyanakkor nyugodt és összeszedett.

A nyakadba akasztod a batyud vagy övtáskát hordasz? Különcséged túlmutat minden határon, ugyanakkor gyors észjárásod és élénk fantáziád lenyűgöző. Ha viszont erősen magadhoz szorítod a táskát, az idegességet vagy bizonytalanságot jelez.