Most akkor mi van, mégsem haltak ki a dinók? Vagy a Pentagon által megerősített hír igaz, tényleg köztünk járnak az idegenek (ez éppen szaladt). Mutatunk egy videót, amitől tuti padlót fogsz, és beindulnak az összeesküvés-elméleteid.

Egy Floridában élő nő gőzerővel igyekszik kideríteni, hogy mi futott át a kertjében. Cristina Ryan, a FOX 35 olvasója szerint a biztonsági kamerája a héten rögzítette a furcsa jelenséget.

A nő ereiben tuti megfagyott a vér, nem hisz a szemének

Bármelyik állat, amivel elő tudunk állni, reggel 3:40-kor sétálni, nem járna így” – mondta a FOX 35 Newsnak. Hozzátette: talán túl sokszor néztem meg a Jurassic Parkot, de látok egy raptort vagy egy másik kis dinoszauruszt!

Milyen állat: dinó, madár, kutya, vagy….? (Fotó: Facebook)

Te mit látsz a videón?

A felvételt megnézők közt erős vita alakult ki, hogy ki mit és milyen állatot lát elfutni a kisfilmben.

Mutatunk pár elméletet:

  • egy komodói sárkány
  • ez nem más, mint egy UFO
  • egy nagy madár
  • valamilyen dinoszaurusz
  • egy hámot viselő kutya

Hosszas vizsgálódás és kismillió újrajátszás után mi a kutyára szavazunk, de csak azért, mert mint tudjuk, „mindenre létezik logikus magyarázat”. Te melyikre teszed a voksod? Engedd el a fantáziád és írd meg kommentben.

'I SEE A RAPTOR!' A Florida woman hopes the internet can help identify what she believes looks like a prehistoric creature running across her yard late at night. 🦖

DETAILS: https://tinyurl.com/vd29w2ys

Posted by FOX 35 Orlando on Sunday, April 18, 2021