A légiutaskísérő-tanonc azt hitte, hogy simán hasfájása van, és csak akkor realizálta a dolgokat, amikor meglátta a vécécsészéből kikandikáló két lábacskát. Lucy Jones a problémát menstruációs fájdalomként könyvelte el. Azonban a 22 éves lány egyik reggel arra lett figyelmes, hogy „nagyon fáj a hasa” – és a vécére rohant.

Jones egy „csattanást” hallott, lenézett, és felfedezte a babát, akiről addig tudomása sem volt.

Képünk illusztráció /Fotó: Shutterstock

Nem volt pocakom, nem voltam rosszul, és minden hónapban megjött a menstruációm. Két negatív terhességi tesztem volt, az új stewardessmunkám miatt kellett elvégeznem őket. Nyolc hónapos terhesen orvosnál is jártam, ahol szintén semmi nem derült ki” – magyarázta az újdonsült anyuka.

Lucy saját bevallása szerint, fogamzásgátlót szedett – több éven keresztül –, úgy élt mint egy átlagos 22 éves nő, bulizni járt, alkalmanként alkoholt is fogyasztott, rengeteget dolgozott. Mindezek ellenére, gyönyörű és egészséges babája lett, aki mint mondta: teljesen felfogadta a mostani életét, és már semmi pénzért nem pörgetné vissza az időt. Nagyon boldog, hogy babája lett – számolt be a hírről a Mirror.