Szörnyű gyilkosság történt vasárnap este Szegeden. A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl.

A rendőrség azonnal elfogatóparancsot bocsátott ki dr. V. Attila ellen, akiről kiderült, gyógyszerészként dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A Blikk most borzalmas részletekről számol be a gyilkossággal kapcsolatban.

Embertelen kínzás

A lapinformációi szerint V. Attila vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó volt szerelmét, majd két lövéssel kivégezte a vetélytársát. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt – írja a Blikk.

Ezután a gyógyszerész autójával elhagyta a várost. A 28 éves férfi holttestét Szeged határában találták meg.

Egy édesanya számára szinte felfoghatatlan tragédia, ha elveszti a gyermekét. Arra már szavak sincsenek, ami azt a szülőt fogadta, aki a társasház II. emeleti lakásába érkezett a lányához. A fiatal, megbecstelenített nő holttestén kívül annak új párja is lőtt sebekkel, élettelenül feküdt a szobában.

dr. V. Attila itt végzett volt szerelmével és párjával (Fotó: police.hu)

Féltékenység vezette

Az elhagyott gyógyszerész nem tudott beletörődni a szakításba, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy a volt szerelme közelében legyen” – árulta el a Blikknek az ügyet jól ismerő informátora. „V. Attila és volt szerelme is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány több évi együttjárás után kiadta az útját. Csakhogy a nő új kapcsolata sem volt felhőtlen, a zárt ajtó ellenére a szomszédok gyakran hallották a veszekedés hangjait.