Valószínűleg sokunkat felháborítana, ha lányunk 8 órányi munkaidőt pazarolna el azzal, hogy magával foglalkozik. Nos, a New Yorkban élő Roma Abdesselam pontosan azt csinálja, ami minden szülőt kiborítana. A hölgy luxuskörülmények között éli mindennapjait, a TikTokon pedig rendszeresen beszámol arról, hogy éppen aznap mi mennyibe került.

Roma Abdesselam elárulta, hogy egy nap átlagosan 2400 dollárt, azaz körülbelül 900 ezer forintot szór el különböző dolgokra, például arra, hogy házhoz rendeljen egy kávét vagy hetente többször elmenjen a fodrászhoz és megmossák neki a haját, mert az neki túl nagy nyűg.

A nő nem érti, hogy másoknak hogy van ideje arra, amit ő teljes munkaidőben végez.

Az, hogy nőként foglalkozol magaddal, már önmagában egy munka. Fogalmam sincs, hogy azok a nők, akik 8 órában dolgoznak, hogy tudnak minden olyat megcsinálni, ami nekem egy teljes munkaidőt vesz igénybe” – nyilatkozta a The Sun-nak.

Roma Abdesselam azt is elárulta, hogy hányszor vesz fel egy ruhát és mit csinál azokkal, ha megunja.

„Általában egyszer vagy kétszer hordok egy szettet, mielőtt megszabadulok tőle. Egyrészt nem szeretem, ha túl sok ruha van otthon, ezért sokat eladományozok belőlük. Másrészt ha már csináltam egy szettben képeket magamról, akkor legközelebb már nincs meg az az »új érzés«, ezért már nem kell” – magyarázta a luxuskörülmények között élő hölgy.

Roma Abdesselam életfelfogása már a szüleit is bosszantja.

A családom folyamatosan azzal nyomaszt, hogy keressek munkát és házasodjak meg, mert nem akarják, hogy tőlük függjek anyagilag. Olyan vagyok, mint egy pióca” – vallotta be a nő.

@therealsahd

I’m in competition with myself only. Dress is from @steven_dann and you can use my promo code “ROMA15” or don’t

♬ SHE CANNOT BEAT MY OUTFIT – Fenty Beauty