RETRO RÁDIÓ

Itt a nagy bejelentés! Ő lesz a Svenk új műsorvezetője





A Nemzeti Filmintézet (NFI) és a Hír TV sikerrel futó, 2021-ben indult közös tévéműsora, a Svenk új műsorvezetővel, de a megszokott tartalommal folytatja új évadát. A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.24.
dekoratív

Az informatív és szórakoztató céllal megalkotott magazinműsorban az aktuálisan forgatott és bemutatásra váró magyar filmek kulisszatitkai mellett a moziba járást népszerűsítő tartalmakkal is találkozhatnak a tévénézők, valamint a hazánkban forgatott nemzetközi filmprodukciókba is betekintést nyerhetnek a műsor folyamán.

A Nemzeti Filmintézet gondozásában évről évre minőségi, nemzetközi szinten is ismert és elismert alkotások születnek, melyek hozzájárulnak a magyar filmművészet, mozgóképkultúra mélyebb megismeréséhez és széles körű népszerűsítéséhez. Ebből a repertoárból merít a Svenk is hétről hétre, illetve naprakészen szállítja a magyar filmipar művészeivel és a hazai filmgyártással kapcsolatos legaktuálisabb történéseket.

Zavaros Eszter operaénekes-műsorvezető legfőbb célja, hogy szórakoztató formában, személyes élményeken és történeteken keresztül vigye közelebb a magyar filmek világát a nézőkhöz szombat esténként.

A műsoron keresztül igyekszünk bemutatni azt a munkát, mely az igényes filmgyártás velejárója. A Svenkben interjúkon és helyszíni riportokon keresztül ismerhetik meg a nézők az adott film alkotóinak, szereplőinek érzéseit, gondolatait. A nézők az alkotók szemüvegén keresztül betekintést nyerhetnek a műsor hátterébe is. Nagyon várom már, hogy informálhassam a képernyő előtt ülőket erről a csodálatos világról! – mondta el a műsor új háziasszonya.

Fotó: Hír TV

Nagy reményekkel tekintünk új műsorvezetőnkre. Eszter már számos alkalommal bizonyította rátermettségét különböző kulturális formátumokban. Biztosak vagyunk benne, hogy a Svenk nézőinek is kellemes meglepetés lesz, hiszen személyében egy felkészült, jól informált és dekoratív műsorvezetőt köszönthetünk csatornánkon – nyilatkozta Gajdics Ottó, a Hír TV tartalmi igazgatója.

SVENK – Mindent a magyar filmekről. Minden héten szombaton 22:30-kor a Hír TV-n!





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás